3 gode råd der kan være med til at booste din kreativitet

Kan du godt lide at give dig i kast med diverse kreative projekter af den ene eller den anden slags? Så kender du helt sikkert også til, hvor svært det indimellem kan være at være kreativ. Er du helt tom for idéer? Så er der flere ting, du kan gøre for at sætte skub i de kreative tanker. Læs med videre og find ud af, hvad du kan gøre.

Få hverdagen lidt på afstand

Hvis du er i mangel på kreative idéer, kan det være en god idé at få det hele lidt på afstand. Hvad end det er den stressende hverdag eller det nuværende projekt, du arbejder på. Du kan eksempelvis tage med på en camp, som Din Camp arrangerer. Her er der garanti for massevis af spændende oplevelser, og du kommer væk fra dine vante rammer. Det kan i høj grad være med til at booste din kreativitet.

Lad være med at tænke – bare gør det

Kritiserer du også dine kreative projekter lidt for meget indimellem? Resultatet heraf bliver, at du ikke får lyst til at være kreativ, fordi alle idéerne bliver med det samme høvlet ned. Derfor er det vigtigt, du ikke kritiserer dig selv for det, du laver. I stedet skal du bare gøre det, der falder dig ind. Hvis du eksempelvis maler, så skal du bare male det, der falder dig ind uden at tænke videre over det. På den måde åbnes der op for fri leg og fornyet inspiration.

Sæt musik på der får dig til at tænke kreativt

Musik har en rigtig stor indflydelse på, hvordan vi tænker og handler. Hvis du for alvor vil sætte gang i de kreative safter, kan du med fordel sætte musik på, som du synes hjælper dig med netop dette. Der er eksempelvis mange, der foretrækker klassisk musik.