3 ting du ikke vidste om Køge

Køge er en mindre by på Sjælland, der ligger ca. 45 km fra København. Byen har en hyggelig gammel bydel med smalle stræder og hyggelige butikker. Køge er en af de ældste byer i Danmark, og der er en del historie at finde i byen. Men der er også mange andre ting, du måske ikke vidste om Køge.

1. Køge er kendt for sin øl

Det er ikke kun København, der er kendt for sin øl. Køge er også kendt for sin øl, og der er flere forskellige bryggerier i byen. Der er f.eks. Køge Bryghus, der brygger en række forskellige øl. Der er også flere øl-festivaler i byen, hvor du kan smage på de forskellige øl fra de lokale bryggerier.

2. Køge er kendt for sin jul

Køge er kendt for at have et hyggeligt julemarked, der afholdes hvert år i december. På julemarkedet kan du finde alt fra julepynt til julemad. Du kan også købe julekalendere og andre juleting i de mange butikker. Der er også et julemarked på torvet, hvor der sælges håndlavede juleting. Julemarkedet er et godt sted at finde gaver til familie og venner.

3. Køge har en hyggelig havn

Køge har en hyggelig havn, der er et godt sted at tage en slapper. Du kan gå en tur langs havnen, og se på de mange skibe. Du kan også tage en tur med færgen til en af de andre byer på Sjælland. Der er også en række restauranter og caféer langs havnen, hvor du kan spise eller drikke en kop kaffe. Er du interesserer i at læse mere om hvad byen har at tilbyde, så kan du med fordel tage at læse mere her.

Konklusion

Køge er en hyggelig by, der er et godt sted at besøge, hvis du skal på ferie på Sjælland. Byen har en hyggelig gammel bydel, og der er også mange andre ting, der gør Køge til en god by. Det er f.eks. øl-bryggerier, julemarkeder og en hyggelig havn.