3 tips til at gøre en festlig aften ekstra sjov og lækker

Får du snart besøg af venner eller veninder, eller en god blanding? Og står du og føler, at du mangler lidt inspiration til at gøre aftenen til noget ekstra særligt, uden at det kræver den store planlægning og forberedelse fra din side? Så læs med her, hvor du forhåbentligt kan blive hjulpet lidt på vej med 5 (måske) inspirerende tips.

Sjove, nye og spændende drinks!

Hvis du efterhånden er kørt lidt træt i klassikere som gin & tonic, Tequila Sunrise og Mojito, eller du bare kunne tænke dig at prøve at sippe til nogle nye smage, skal der herfra lyde en anbefaling om at tjekke &Skåls Spiritus webshop, som, udover, at den naturligvis er en webshop, hvor du kan købe alt hvad du skal bruge til dine drinks, også ligger inde med en god portion inspiration til lækre drinks, du kan servere for dine gæster.

Et nyt spil

Lidt i samme stil som forrige handler også dette forslag om at få rystet lidt op i de gamle vaner og traditioner. Ikke fordi, der som sådan behøver at være noget galt med dem, men derfor kan det jo alligevel godt være spændende med noget nyt.

Med vennegruppen har du sikkert et par spil, som er jeres go-to, når der skal være lidt sjov. Men der findes et hav af sjove hygge- og festpil, som kun venter på at blive udforsket. Herfra kan der i hvert fald lyde en stor anbefaling af det hektiske, kaotiske, men også meget simple ”Ligretto”. Det kan efterhånden findes i de fleste butikker, der forhandler brætspil.

Regler for aftenen

Hvis aftenen skal tilsættes lidt ekstra spice, kan du introducere et par regler, som de skal følge resten af aftenen – f.eks., at de skal fortælle en joke, før de får lov til at gå på toilettet. Find selv en passende straf.

Nederst på formularen