5 oplevelser i Åbybro

Aabybro er en by, der har meget at byde på. Der findes en masse oplevelser i Aabybro, hvor en lang række unikke steder giver mulighed for at få nogle gode oplevelser. Her er et udvalg af fem oplevelser, du kan tage med venner eller familie til.

Tjek Aabybro Museum ud

Hvis du er interesseret i historien om Aabybro og dens omgivelser, så skal du besøge Aabybro Museum. Her kan du finde mange spændende effekter fra fortiden samt selv høre historier om livet omkring Aabybro igennem de sidste mange år. Det er et perfekt sted at få en god oplevelse og lære lidt om byens fortid.

Tag på campingtur

Ikke langt fra Aabybro findes det smukke Jammerbugten, som er den perfekte destination for en campingtur med familien eller vennerne. Her findes der flere campingpladser, som tilbyder forskellige overnatningsmuligheder. Det er en god måde at slappe af sammen med dem, man holder af.

Oplev Jammerbugten fra vandsiden

Jammerbugten er et fantastisk sted med utrolig smuk natur. Det bedste ved Jammerbugten er dog den fantastiske udsigt over havet og de smukke strande. Derfor kan det anbefales at tage på bådtur rundt om Jammerbugten og få et helhedsindtryk af den smukke natur omkring Aabybro.

Besøg Aabybro Mejeri

I kan også besøge Aabybro Mejeri. Mejeriet har specialiseret sig i at lave gammeldags flødeis af frisk fløde fra Vendsyssel. Her kan du købe lokale, smagfulde specialvarer såsom Ryå Is, ost og smør. I forbindelse med mejeriet finder du en hyggelig café, hvor du kan nyde specialiteterne i smukke omgivelser.

Se kunstværket Landart

Et enestående kunstværk kan findes ved indkørslen til Aabybro. Her finder du et stykke vild natur, hvor et kæmpe kunstværk i form af et sandmaleri er blevet opstillet. Du kan gå på opdagelse i naturen og nyde synet af det store kunstværk. Det er en ganske speciel oplevelse, som man ikke skal gå glip af.