Annonce-banner

8. september 2021

6 ting, du skal lave i julen

Efteråret er kommet – og det betyder, at vi endnu engang er tættere på årets bedste tid, nemlig juletiden. Juletiden står på mange forskellige ting, alt fra gaveindkøb og festlige arrangementer til hygge og afslapning. Vi har her samlet 6 ting, som du helt sikkert skal lave i juletiden i år.

Se de bedste julefilm

Ingen jul – eller endda intet efterår – uden julefilm. Det er nemlig helt i orden at gå i gang med julefilmene, inden vi rammer december. Der findes efterhånden mange gode julefilm, både nogle ældre og nogle nyere, men hvis du har Netflix, er du godt dækket ind. Her kan du se alt fra den nyere A Christmas Prince (2017) til den lidt ælder Coming to America (1988). Der er simpelthen intet bedre end en aften på sofaen med en god julefilm, popcorn og varm kakao.

Gåture i julelysenes skær

En af de bedste ting ved julen er alle de lys, der tændes, når det bliver mørkt. Der er lys og julepynt i træerne, over byens strøg, i butikkerne og i folks private haver og vindueskarme. En gåtur bliver simpelthen ikke bedre end i juletiden, hvor man kan nyde juleudsmykning og -belysning over alt, hvor man går hen – og det gør det lidt nemmere at holde kulden, der ofte følger med årstiden, ud.

Bag julesmåkager

Juletiden er den søde tid – og man må derfor ikke gå ned på søde sager. En småkagebagedag er derfor en helt essentiel del af julen, enten med veninder, veninder og kærester eller også med børn. Alle medbringer så hver deres småkagedej og så kan I bytte på kryds og tværs for hver enkelt får lidt af det hele. Det kan uden tvivl forsøde tilværelsen og bidrage til hygge i hjemmet, når man lige kan nyde en lækker småkage med aftenkaffen.

Julegaveindkøb

Julegaveindkøb er noget, man ikke kan komme udenom – uanset om man foretrækker at gå i fysiske butikker eller shoppe online. Det kan hurtigt blive en stresset affære, og derfor anbefaler vi at begynde i god tid. December er normalt altid fuld af en masse arrangementer, som kan gøre det svært at nå alle julegaveindkøb i tide, men hvis man begynder tidligt (måske allerede så småt begynder nu), så er man færdig med det hele inden december overhovedet begynder!

Julefrokost

Julefrokosten er helt uundgåelig – uanset om det er med firmaet, med veninderne eller med familien. Det er julens sjov og spas med både pakkelege, god mad og masser af alkohol. Det er julens sjove indslag og en tradition, som alle bør opleve – og så er der simpelthen ingen bedre måde at lære hinanden at kende og komme hinanden ved på.

Julemarkeder

I år vil der forhåbentlig igen være åbent for julemarkeder rundt omkring – og det er vi vist ikke ene om at være glade for. Der er nemlig ingen bedre måde at komme i julestemning på end at gå rundt imellem boder med brændte mandler, varm gløgg og eventyrligt julepynt over alt.