Alt du skal vide om Stevns

Stevns er en kommune i Danmark, der ligger på Stevns Klint. Stevns Klint er en klint, der står ud i Østersøen. Stevns er kendt for at have nogle af de bedste bedesteder i Danmark, og kommunen er også kendt for at have et rigt dyreliv.

Stevns Klint

Stevns Klint er en klint, der står ud i Østersøen. Klinten er kendt for at have nogle af de bedste bedesteder i Danmark. Klinten er også kendt for at have et rigt dyreliv. Du kan komme til at opleve dyr som f.eks. flotte fugle, grævlingen, klintgæslingen samt meget mere. Så hvis du eksempelvis er ornitolog, er Stevns Klint sikkert et godt sted at besøge. Besøg denne side for at læse mere om området.

Bedesteder

Der er mange bedesteder i Stevns Klint. De fleste af dem ligger i området omkring Højerup. Der er også nogle få bedesteder på Stevns. Uanset om du er til strande eller havne, har Stevns Klint noget at byde på. Der er mange der faktisk vinterbader i Stevns Klint, hvilket du også kan gøre. Hvis du gerne vil vinterbade, kan du med fordel besøge steder som Kystcentret eller vandrehjemmet i Højerup.

Højerup

Højerup er en landsby i Stevns Kommune. Landsbyen ligger på Stevns Klint. Landsbyen er kendt for at have nogle af de bedste bedesteder i Danmark. Derudover er landsbyen også kendt for at have et rigt dyreliv, specielt fugle. Dertil er landsbyen også kendt for at have et rigt fugleliv. Hvis du eksempelvis er ornitolog, er Højerup sikkert et godt sted at besøge.

Ligger tæt på København

Stevns ligger tæt på København. Det er nemt at komme til Stevns, hvad enten du vil komme med offentlig transport eller bil. Du kan komme til Stevns på ca. en time med bil. Hvis du er bosat i Københavns området, kan det derfor være en god mulighed at tage til Stevns. Det er gratis at besøge Stevns.