Annonce-banner

12. november 2021

Anderledes indretning af haven

Er du ved at overveje, hvordan du kan give din have et ekstra pift, så den virkelig bliver noget, dine gæster og naboer kommer til at snakke om? Nogle mennesker hader at bruge tid i haven, og grønne fingre er slet ikke noget, der findes i deres ordforråd, men andre nyder virkelig at bruge timevis på at ordne bedene, slå græsset og passe flisegangen. Det er en måde at slappe af på, akkurat ligesom andre sætter sig med en bog.

Hvis du er i gang med at planlægge en større ændring af haven, er det en god idé at have en plan klar. Du kan arbejde på den selv, eller du kan inddrage for eksempel en gartner, der kender alt til forskellige løsninger i haven. Hvis du også gerne vil ændre for eksempel havegang og terrasse, kan du følge et tema. Du kan for eksempel gøre det lidt eksotisk med noget, der ligner trædesten, samt fine blomster langs fliserne.

Fuldfør looket

Hvis du vælger at gå for det eksotiske, og du har muligheden for det, kunne det være en helt fantastisk løsning også at få en udendørs bruser, så du kan få et skyl om sommeren. Det kan enten være efter en tur i badebassinet eller bare, hvis det er blevet rigtig varmt og du kunne nyde godt af at blive kølet lidt ned. Det er ikke en ting, så mange tænker på eller har, når det ikke er et sommerhus, men det kan være enormt skønt.

Det kræver ikke specielt meget, og specielt en bruser, der kun tilbyder koldt vand, kan være installeret på nul komma fem. Uanset hvordan haven skal indrettes, kan det altså være noget, du kan overveje at få med. Det er altid godt at søge inspiration forskellige steder, og du kan kigge på alt fra genboens have til professionelle boligmagasiner med mange forslag.