Bageudstyr i topkvalitet fra Schneider

Schneider producerer bageudstyr i høj kvalitet, som er velegnet til professionel bagning og til de mere passionerede amatører. Det er en super kompetent virksomhed, som både har fokus på kvalitet og ydeevne, når de udvikler bagegrej. Firmaet blev stiftet i 1977 af Helga og Hans Schneider, og dengang var udvalget begrænset til en lille kollektion af specialiserede produkter til bagning. Det første fokus var at udvikle bagepapir med silikone, som bagværk let kunne slippe, når det er færdigbagt. Dette producerede de i så god kvalitet, at man aldrig havde set det før, og bagepapiret blev i første omgang solgt i Tyskland. Takket være virksomhedens langsigtede og entreprenante vækststrategier, har den kunnet vokse lige siden sig grundlæggelse. I dag findes alle typer grej til bagning i deres sortiment. Schneider har således i dag et udvalg, der tæller mere end 4.5oo varer.

Udstyr til bagning fra Schneider

Schneider tilbyder et bredt udvalg af professionelt bageudstyr og køkkentøj til kunder i hele verden. Deres produkter af høj kvalitet kan bruges i mange brancher og er allerede taget succesfuldt i brug i bagerier og konditorier, på konfektfabrikker, i hoteller og restauranter, på caféer, i kantiner og indenfor cateringbranchen. Deres udvalg af produkter er næsten permanent fyldt med 4.500 genstande, og mange af disse har mulighed for tilføjelse af speciallavede print og pakning, hvis det er noget, man ønsker. Produkterne produceres hovedsageligt i europa. På de to europæiske fabrikker, hvor udstyret produceres, har de moderne maskiner og redskaber til rådighed, hvilket sammenlagt med det, at de bruger materialer i høj kvalitet, gør det muligt at leve op til deres kunders høje standarder. De sælger til kunder i mere end 70 lande, og hver og én af kunderne kan være sikre på, at de modtager gode produkter hver gang.

Schneider i hjemmet

Bageudstyr fra Schneider produceres som udgangspunkt til virksomheder, der laver store mængder mad, kage og lignende. Det kan dog også bruges i private hjem. Den ambitiøse hjemmekonditor kan få gavn af de super gode produkter, hvis han/hun ønsker at bage kager, lave konfekt og så videre med udstyr af den allerbedste kvalitet. Med bagegrejet i hjemmet kan du altid byde familie, venner og bekendte på besøg til noget lækkert hjemmebagt brød og friske kager. Dette vil give alle en god oplevelse. Bageri i hjemmet skaber også andre minder; den uendeligt hyggelige stemning og de lækre dufte, der fylder hjemmet og fordi, det altid er en god oplevelse at bage med sine nærmeste.