Du finder flerfarvet garn hos KreativtGarn.dk

Hos KreativGarn.dk har man stor passion for garn! Denne online garnbutik fokuserer primært på garn i uld, silke, hør og bomuld, men forhandler også strikkepinde og tilbehør, for ikke at nævne opskrifter, du kan bruge til dit nye strikkeprojekt. Læs mere herunder om det store udvalg af flerfarvet garn og det islandske Lettlopi garn.

Tjek flot flerfarvet garn hos KreativtGarn.dk

Flerfarvet garn er den perfekte måde at indarbejde nuancer og farvespil i dit strikkeprojekt på. Når en tråd skifter farve, som de gør i flerfarvet garn, behøver du nemlig ikke at skifte garnnøgle løbende, hvis du ønsker et resultat i forskellige farver. Flerfarvet garn kan nemlig give alt fra stribede til nistrede effekter alt efter farveskiftets design. Dette gør flerfarvet garn velegnet til projekter, hvor du ønsker at bryde et ensfarvet garnnøgle og bringe tekstur til det færdige resultat. Flerfarvet garn er typisk håndfarvet for at kunne opnå denne irregulære effekt. Et mærke som NORO benytter dog en metode, hvor garnet farves inden det spindes, sådan at farven faktisk følger de enkelte fibre. Netop denne type af flerfarvet garn kommer i flotte klare farver, der virkelig kan få dit projekt til at skille sig ud fra mængden. Find også mere subtile farveskift i udvalget af flerfarvet garn. Det er til dig, der ønsker diskrete ændringer og fine teksturer.

De forhandler det lækre Lettlopi garn

Mangler du ensfarvet garn, er Lettlopi garn yderst anbefalelsesværdigt! Lettlopi garn produceres i 100% islandsk uld, og det er derfor særdeles velegnet til striktrøjer af forskellige art. Garnet er let, men holder stadig på varmen, hvilket gør det nemt at ånde i. Du kan derfor nemt benytte Lettlopi garn til både indendørs og udendørs strik, da resultatet ofte hverken bliver for varmt eller koldt at bære. En anden fordel ved islandsk uld er det faktum, at det ofte bliver flottere med tiden og er vandafvisende, til når vejret for eksempel byder på regn. Et islandsk uldgarn som Lettlopi garn er derfor et fantastisk materiale, der altid fås til fordelagtige priser hos KreativGarn.dk. Gå for eksempel i gang med en islandsk cardigan ved hjælp af den fine opskrift, du også finder blandt udvalget af Lettlopi garn på www.kreativgarn.dk. En sådan sammensættes af et hvilket som helst udvalg af farver fra det store katalog af islandsk garn og på denne måde bliver det dit helt eget design. Husk, at du altid får dine indkøb leveret inden for bare 1-2 hverdage ved fragt fra helt ned til 29 kr. Er du bosat i nærområdet, har du naturligvis også mulighed for at hente dit garn i butikken i Esbjerg.