Du kan finde guld i dine gemmer

Mange mennesker har rigtig mange ting liggende i en opbevaringsboks eller bare stående i garagen. Arvestykker, møbler man ikke kan få sig selv til at smide ud og selvfølgelig porcelæn. Mange af disse ting kan faktisk have stor værdi, og man kan gøre klogt ved at tage et kig på sine gamle gemmer.

Mange mennesker har arvet porcelæn af deres bedsteforældre. Stel som måske ikke passer ind i din indretning og din stil, men faktisk kan have rigtig stor værdi for samlere. Der er derfor massere grunde til at tage et kig i dine gamle gemmer for at se om, der er noget af værdi, som man kan sælge videre.

Mågestel

Et af de stel du kan finde i din garage er et mågestel. Et mågestel er det ikoniske porcelænsstel. Et mågestel har en hvid baggrund med blå detaljer. Typisk har et mågestel måger på sig. En anden ting der er vigtigt at vide omkring mågestellet er, at det er utroligt meget værd.

Hvis du for eksempel vil sælge dit mågestel kan du tjene rigtig mange penge. Prisen på en mågestelstallerken varierer selvfølgelig, men du kan sagtens sælge den for omkring 500 kroner. Prisen varierer selvfølgelig alt efter, hvilken tallerken du sælger. En anden faktorer kan også være om dit stel har den ikoniske guldkant. Hvis du er i tvivl om hvad dit mågestel er værd kan du få dit gamle mågestel vurderet online her.

Få mere plads i din garage og flere penge i din bank

Ja, man kan tjene rigtig mange penge på sit mågestel, men en anden ting, der er smart ved at få solgt ud i sine gemmer er, at man får mere plads i garagen. Mange mennesker har svært ved at holde styr på, hvad de har, hvad de ikke har ude i deres garage eller i deres opbevaringsrum.

Denne følelse kan skabe stress i hverdagen. Derfor er det smart at få ryddet ud og få solgt det der kan sælge. Tit finder man guldklumper som for eksempel et mågestel til en virkelig høj værdi.

Brug vintage stel i din indretning

En god idé, når man begynder at indrette sit hjem er at blande det nye look med et vintage look. Det nye giver dit sted en moderne følelse, men de vintage ting, kan hjælpe dig med at få mere hygge i hjemmet. Brug for eksempel dit nedarvede mågestel i stedet for nye tallerkner fra en stor koncern.