En god blender opfylder mange formål

Man kan hurtigt blive overrasket over så mange formål en god blender kan opfylde. Når man først har haft en god blender, er det svært at forestille sig, at man har kunne leve uden. Du får rigtig mange muligheder af at have en blender i køkkenet.

 

Alle vil have smoothie

Du kommer ikke uden om det. Alle vil have smoothie. Det er ganske enkelt en af tidens helt store trends. Og smoothies kan fungere både som morgenmad, som mellemmåltid og meget andet. Laver man det rigtigt, så er det ovenikøbet super sundt. Det kræver dog en god blender, at lave en god smoothie. Har du en stærk blender i god kvalitet, så kan den uden problemer klare både isterninger og frosne bær. Så er det bare at smide tingene i blenderen i de rette blandingsforhold, så har du lynhurtigt en super lækker smoothies og dermed et godt og meget sundt måltid.

 

Hvad er en blender

I princippet er en blender en flaske eller et stort glas med en kniv i bunden. Kniven har til formål at forvandle hele stykker af noget til en flydende masse. Altså et apparat der kan lave supper, smoothies, sovs eller en anden flydende masse, der i princippet er lige til at spise.

 

Hvilen slags blender skal du vælge?

Der findes en række forskellige blendere du kan vælge imellem. De fleste går efter en allround blender, der kan bruges til forskellige formål. En mulighed er dog også en stavblender. Altså en blender der ikke er monteret i bunden af en skål eller et glas. Fordelene ved en stavblender er at den mere generelt kan bruge som køkkenmaskine i en række funktioner. Eksempelvis til at hakke løg eller andre grøntsager.

 

Suppe er altid godt

Hjemmelavet suppe om vinteren er der ikke meget, der kan slå. Og med en blender er det faktisk hurtigt at lave. På få minutter kan du med den rette sammensætning af grøntsager lave en super lækker supper, der blot skal varmes efterfølgende. Igen et sundt og hurtigt måltid

 

Et must-have

Helt generelt er en god blender et must-have. Det er svært at forestille sig et dansk køkken uden en blender. Du kan sagtens bruge din blender til at lave fars, mixe drinks og alt muligt andet. Prisen på en god blender er virkelig faldet de seneste år, og det er ganske enkelte et must at have en blender i dit køkken.