En pictogram tavle til børn er perfekt til enhver børnefamilie

Går du og overvejer, om du og din familie kan have brug for et værktøj, der kan hjælpe jer med at sætte nogle faste rammer og rutiner i hverdagen? Er det især dit barn, der har brug for hjælp? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her har du nemlig mulighed for at læse meget mere om en pictogram tavle til børn, som er det helt perfekte redskab til dig, der kan nikke genkendende til overstående. Med en pictogram tavle til børn bliver det nemlig både nemt og overskueligt at skabe overblik over alle dagens opgaver og rutiner – selv for dit barn! Hjælp således dit barn med at huske præcis, hvad der bliver forventet fra hans eller hendes omgivelser, og køb allerede i dag en pictogram tavle til børn.

Motivér dit barn med en pictogram tavle til børn

Med det sagt, så er en pictogram tavle til børn faktisk ikke kun god til at skabe struktur og overblik. Nej, den er faktisk også helt perfekt til at skabe motivation hos de yngste i familien. Tavlen giver dig nemlig mulighed for at udfylde stjerner eller andre symboler, når dit barn har udført givne pligter, som i har aftalt skal give en belønning. Således bliver dit barn altså motiveret til at udføre pligter, han eller hun i bund og grund ikke har lyst til, fordi det hele tiden er muligt at følge med i, hvor langt der er til en belønning. Med andre ord har dit barn altså mulighed for at have en lille intern konkurrence med sig selv.

Sådan bruger du tavlen so motivationsfaktor

Som forælder kan du naturligvis helt selv bestemme, hvilken belønning dit barn skal have for en given pligt. Giv eksempelvis dit barn lov til at bestemme aftensmaden en given dag, så han eller hun får livretten. Der er dog mange muligheder, det vigtigste er sådan set bare, at det naturligvis skal være en belønning, der motiverer dit barn til at gøre noget, han eller hun ikke har lyst til. Du kan for eksempel højne belønningen for de ekstra sure pligter, mens knap så sure pligter kan belønnes med en mindre belønning.