Er krea-dage den perfekte måde at lære Faxe at kende på?

Når man skal flytte fra et sted til et andet, er der hurtigt mange bekymringer og overvejelser som flytter med. Hvordan mon I alle sammen skal falde godt på plads? Og gad vide hvordan jeres nye hverdag i det hele taget bliver.

Selvom der er mange ting man skal have styr på og et helt nyt område du skal lære at kende, så er det vigtigste for mange, at lære naboer og beboere at kende. Men hvordan griber du lige det an? En god måde kan faktisk være at tage initiativ selv.

Derfor skal du invitere til en krea-dag

En vaskeægte dag i kreativitetens tegn er bare lig med hygge – og derfor er det også den perfekte ramme for at invitere folk på besøg, så du kan lære dem bedre at kende. For når vi samles om kreativt arbejde er vi ikke tvunget til at sidde overfor hinanden og tvinge small talk ud af munden. Der er stor sandsynlighed for at samtalen vil glide lidt lettere, hvis fokus er på noget andet end at snakke.

Allerede inden du flytter til Faxe kan du på denne side med fordel undersøge hvad byen ellers har at byde på og om der er nogle lokale foreninger der fokuserer på håndarbejde eller andre kreative aktiviteter.

3 gode idéer til aktiviteter

Når du planlægger kreative aktiviteter, er det selvfølgelig vigtigt at du tænker over hvilken aldersgruppe du arbejder med. Hvis du inviterer dine børns klassekammerater på besøg er det nok noget andet I skal lave, end hvis det er dine arbejdskolleger.

Hvis du mangler inspiration til særligt den yngre målgruppe, er her et par forslag til hvad I kan lave:

  • Perleplader med eget navn
  • En tegning med ens yndlingssted i Faxe
  • Pynte småkager med glasur
  • Er det sommer? Så kan I lave en fælles blomsterkrans af mælkebøtter.