Annonce-banner

21. februar 2022

Få en fed Corian bordplade til en god pris

Corian bordplader er meget holdbare og nemme at vedligeholde. Corian er enestående på grund af sine egenskaber med hensyn til vedligeholdelse, rengøring, forarbejdning og holdbarhed. Corian er et kompositmateriale, som er ekstremt kompakt. Overfladen på en Corian-bordplade absorberer ikke fedt og farve. Skulle der opstå kontakt med kraftige farvekilder, f.eks. maling, kan den let fjernes igen. En Corian bordplade giver store designmuligheder i dit køkken eller badeværelse, fordi Corian fås i mange forskellige størrelser og former som f.eks. firkantede, rektangulære eller runde. De passer ind i alle rumtyper fra rustikke europæiske til moderne rum i asiatisk stil, så du får altid noget du kan bruge med en Corian bordplade.

 

Corian bordplade kan let gøres rent igen

Når uheldet sker og du kommer til at gøre noget skidt for din Corian bordplade kan overfladen slibes med fint sandpapir eller en køkkensvamp efter behov. Når misfarvningen er væk, kan Corian slibes op til den oprindelige glans. En Corian bordplade giver store designmuligheder i dit køkken eller badeværelse, fordi Corian fås i mange forskellige størrelser og former, f.eks. firkantede, rektangulære eller runde. Corian tilbyder et varieret og stort udvalg af farver og mønstre, der passer til enhver stil og smag fra rustikke europæiske til moderne asiatiske rum. Der er en masse ting du kan gøre for at gøre din Corian bordplade rent, så det er aldrig et problem for dig.

 

En masse muligheder med en Corian bordplade

En Corian bordplade har en utrolig smuk overflade, som giver ethvert køkken et unikt udseende. En Corian bordplade er meget holdbare og nemme at vedligeholde. Corian er enestående på grund af sine vedligeholdelses-, rengørings-, forarbejdnings- og holdbarhedsegenskaber. En Corian bordplade giver store designmuligheder i dit køkken eller badeværelse, fordi Corian fås i mange forskellige former som f.eks firkantet, rektangulær eller rund. Corian bordplader er meget modstandsdygtige over for ridser og pletter. Corian er det perfekte materiale til dit køkken, badeværelse eller udendørs spiseområde Corian bordplader giver store designmuligheder i dit køkken eller badeværelse, fordi Corian fås i mange forskellige former, f.eks. firkantede, rektangulære eller runde.