Annonce-banner

22. februar 2022

Få god motion og ro i sjælen ved stand up paddle

Stand up paddle boarding, eller SUP boarding som det ofte kaldes, blev opfundet på Hawaii. Den hawaiianske konge brugte stand-up paddle boards til at komme fra ø til ø. Kort sagt er stand up paddleboarding (SUP) en super populær sport, der har taget Danmark med storm, og som er god motion og giver en god træning af dine arme og core. Selvom stand up paddle kræver en indledende indlæringskurve, kan alle stå op på brættet og holde sig flydende med noget ordentligt udstyr og instruktion. Hvis du ved, hvordan man svømmer, kan du falde i vandet uden at skulle bekymre dig om at drukne, for hvis det sker, skal du blot rejse dig op på dit bræt igen!

 

Få en masse sjov med stand up paddle

Når du står tilbage på brættet igen, så prøv at padle rundt for at komme på fode igen. Med stand up paddle boarding kan du udforske de danske søer og have ro i sindet ude på vandet, fordi du ved, at du kan svømme, hvis der sker noget! Du skal også have et godt paddle board til stand up paddling. Erfaringen viser, at det er bedst at starte med noget, der er stort nok til at give mere stabilitet, men ikke for tungt eller stort, som ville gøre transporten vanskelig. Når det gælder stand up paddle boards, skal du se på længden snarere end bredden.

 

Stand up paddle kan være lidt skræmmende

Alternativt, hvis stand up paddle stadig lyder skræmmende, så prøv noget mindre først – selv bare liggende på dit board og padle langs kysten fungerer fint! Hvis stand-up paddle boarding virker lidt ubehageligt i starten, er der andre måder at komme ud på vandet på. Stand-up paddle boardet er ikke for alle, men det er helt sikkert en sjov sport, som du bør prøve! Stand stand-up paddle boarding kan også dyrkes på søer og hav rundt om i Danmark, så prøv det i dag. Stand up boards er meget lette, hvilket gør dem nemme at transportere. Her finder du alt fra oppustelige boards til hårde boards samt pakker med aerobic paddles eller andet nyttigt udstyr til stand up paddle.