Familie og børn – sådan giver du børneværelset den perfekte makeover

Trænger børneværelset til en makeover? Måske du har svært ved at finde opbevaringsplads til at dit barns legetøj? Så læs med her. Lige her kan du nemlig læse meget mere om alt, der handler om familie og børn – og dermed også indretning af børneværelset. Mangler du således inspiration til indretning af børneværelset, opbevaring af legetøj eller noget helt tredje indenfor emnet familie og børn? Så kan du altså med stor fordel læse med her. Du kan dog også vælge at smutte forbi MineMirakler.dk. Her finder du nemlig også en masse fantastisk inspiration samt gode tips og tricks indenfor alt, der kunne omhandle familie og børn!

Hvad skal det nye børneværelse rumme?

Er dit barn nået den alder, hvor han eller hun snart skal starte i skole? Er du derfor i tvivl om, hvad du skal lade blive, og hvad du skal lade stå, når børneværelset ska have en makeover, så den matcher et barn, der snart skal i skole? Synes du, at overgangen fra sandkassen til skolegården er svær at forberede? Så læs med her. I denne overgangsperiode er det dog allervigtigst, at børneværelset kan rumme både ro og ballade. Det skal være et værelse, der skaber de perfekte rammer for både afslapning og lektielæsning.

Adskil lektielæsning og legetid – men giv plads til begge dele!

Altså er det først og fremmest en rigtig god idé at gøre plads til et skrivebord og en komfortabel stol. Det er vigtig, at omstændighederne er gode, når der skal læses lektier. Dog skal børneværelset stadig emme af det barnlige sind, hvorfor der også stadig skal være plads til legetøj. Du kan med stor fordel købe nogle kasser, hvori legetøjet kan opbevares. De kan stilles under skrivebordet, ind i skabet eller endda under sengen. Således forstyrrer legetøjet ikke lektielæsningen, men det er muligt at finde det frem, så snart det er legetid!

Byg en hems!

Har du mulighed for at bygge en hems på værelset, så gør det! Også selvom det er et lille værelse. Sengen og/eller skrivebordet kan sagtens stå under hemsen. Langt de fleste børn vil give alt for at komme lidt op i højden, og den er desuden perfekt til at lave huler på samt, hvis dit barn skal ahve overnattende gæster.