Frisk et børneværelse op med disse ting

Ligesom ethvert andet rum må et børneværelse gerne være hyggeligt og indbydende. Hvis du står og skal opfriske et børneværelse, så er det ofte ikke ret svært. Der findes nemlig mange ting og små projekter, der kan pifte et børneværelse hurtigt op. Det bliver du klogere på lige her.

Hæng nogle plakater op

Hvis der er noget, der rigtig hurtigt giver noget til et rum, så er det plakater og billeder. Lige så snart du hænger noget på dine vægge, så gør det din indretning mere spændende. Det gode ved plakater og billeder er, at du altid nemt kan skifte dem ud eller flytte rundt på dem. Desuden findes der rigtig mange plakater, der passer perfekt ind på et børneværelse. Plakater og børneplakater kan du f.eks. finde hos vissevasse.dk. Ellers er det også hyggeligt at hænge tegninger og gamle fotografier op i billedrammer. Det er en mere personlig form for vægpynt.

Mal en væg i en frisk farve

Hvis du har mod på et projekt, der kræver en smule mere, men som til gengæld er rigtig effektivt til at skabe forandring i et rum, så skal du male en væg. Der findes rigtig mange flotte farver, der kan friske et børneværelse op. Du kan altid male en anden farve ovenpå eller male tilbage til hvid igen.

Desuden kan du altid vælge blot at male én eller to vægge frem for alle. Det kræver bare en flot maling og noget malergrej.

Pynt op med hyggeligt interiør

Generelt gør nips og hyggeligt interiør rigtig meget for et rum. Der findes meget interiør, der er specielt lavet til et børneværelse. Det gælder f.eks. træbogstaver til vægge, en højdemåler, kreative lamper, uroer m.m. Hvis du går på jagt efter det, så støder du på mange forskellige fine ting, der kan pynte på et børneværelse.