Gør kontoret til det perfekte sted at være kreativ

I flere danske hjem er kontoret bare blevet et rum, der står og samler støv. Selvom det måske i løbet af det seneste år er blevet brugt lidt mere i forbindelse med hjemmearbejde, er det faktisk ikke mange danskere, der bruger deres kontor til ”kontorarbejde”. Men det ville da være en skam, hvis rummet bare står der, og ikke bliver brugt til noget – derfor kan du gøre kontoret til et perfekt hobbyrum, hvor du har alle muligheder for at være kreativ.

Start med en oprydning

Når et rum har stået i lang tid uden at blive brugt, har det alligevel en tendens til at blive ret rodet. Derfor kan det være en god ide at starte med en oprydning, inden du begynder på alt for meget andet. Det vil bare gøre hele processen lidt nemmere fremadrettet.

Opbevaringsplads til de kreative produkter

Kreativitet er et vidt begreb, og derfor er der heller ikke et endeligt facit på, hvad du får af produkter fra din hobby – hvis du overhovedet får nogle. Får du nogle fysiske produkter, er det vigtigt at have god opbevaringsplads til disse, så det bør helt klart være et fokuspunkt i indretningen af det kreative rum. Hold dog lige i mente, at der er stor forskel på den optimale opbevaring af malerier og så f.eks. porcelæn.

En printer kan være en stor hjælp

Til mange kreative processer skal du på den ene eller den anden måde bruge en opskrift, en fremgangsmåde, et motiv at tegne efter eller noget helt fjerde – og her er det rart at have en printer, du kan printe disse ting ud med. Har du en printer stående på kontoret derhjemme, som bare mangler toner for at virke, kan du på dette link finde Hp CF410X toner samt toner til mange andre printere.