Grib fat i strikketøjet og tag et velfortjent afbræk

Er din hverdag præget af gøremål efter gøremål, rutiner, stress og alt for lidt tid til det, der virkelig betyder noget for dig? Så kan du have gavn af at tage et velfortjent afbræk fra skole, arbejde og så videre. Men hvad skal pausen så bruges på? Du kan blandt andet gribe fat i strikketøjet ligesom så mange andre danskere.

Derfor er strikning en afstressende aktivitet

Adskillige undersøgelser har vist, at det er sundt for krop og sjæl at strikke. Faktisk oplever flere strikkere, at det er decideret afstressende at sidde med strikketøjet i hænderne.

Her er et par af fordelene ved at strikke:

  • Du får lov at dyrke din kreative side.

  • Du kan slå tankerne helt fra og bare strikke derudad, imens du slapper af.

  • Strikning forbedrer din følelsesmæssige stabilitet og er et godt redskab, hvis du ønsker at reducere angst, stress og bekymringer i hverdagen.

  • Du koncentrerer dig fuldt ud om strikketøjet, hvilket får dine problemer til at virke betydeligt mindre.

Forkæl dig selv med nyt garn

Har du taget en pause fra arbejdet, hvorfor så ikke gå skridtet videre og forkæle dig selv med nyt garn til dit næste strikkeprojekt? Selvforkælelse er helt okay – særligt i tider hvor du har brug for at slappe af og fokusere på dig selv.

Sandnes garn er et populært garnvalg, så strik dine favoritter med Sandnes Garn – det vil du helt sikkert ikke fortryde!

Eksperimentér med nye opskrifter – du kan også lave dine egne

Langt de fleste strikkere følger opskrifter, der er kreeret af andre. Det er den nemmeste måde at lære de mange strikketeknikker på, men det kan blive kedeligt i længden, hvis du ikke prøver noget nyt. Hvis du gerne vil dyrke din kreative side, så kan du springe ud i at lave dine helt egne opskrifter til sweaters, karklude og lignende.