Hjælp til at få lukket døren pænt i på dit haveprojekt

Der er intet som forårssol, som får danskerne ud i det grønne og får gang i haven igen. Dette kan være i form af bede eller måske en terrasse. Men når græsslåmaskinen skal have tag over hovedet sammen med de andre redskaber, så er det et haveskur, som der er brug for!

Kronen på værket = døren på skurret

Et havehus vil man typisk bygge af træ, og man kan bygge det i alle mulige størrelser til forskellige funktioner. Et skur skal bruges til at holde ens redskaber og havemaskiner tørre, og vil nok være mest handy at have for dem som er ejere af en stor have, så skuret ikke tager pladsen fra havens grønne islæt. Når man så har havehuset oppe at stå, skal der sættes en dør i – f.eks. en Swedoor udhusdør. Her kan man få døre i mange forskellige størrelser og mål, som passer til det havehus, man har bygget. Derfor er det selvfølgelig også vigtigt at have øje for mål og vinkler på døren, hvis man begiver sig ud i at have bygget sit havehus helt fra bunden.

Forskellige finish’er og forskellige udtryk

En havedør kan komme i mange forskellige træsorter og dermed farver. Det kunne for eksempel være i fyr og ubehandlet, hvilket er den klassiske træfarve som mange havehuse har. Derudover er der også en lidt rødere fyr, som er fabriksny fra køb, hvis man køber en Swedoor. Der findes også med eller uden vinduer, samt dobbeltdøre eller døre i enkeltform. Det vil uden tvivl være en fordel at købe en dør online, da den jo så bliver fragtet på behørig vis, og man så selv slipper for at skulle have traileren på krogen, og måle om den kan være der.

Mulighederne er mange til det nye haveprojekt – det er bare at komme i gang!