Hop ud i det store Monopoly univers

Mangler du en sjov aktivitet til dig og familien? Eller måske lidt underholdning til når du får alle vennerne på besøg? Så tag et kig på det fantastiske Monopoly. Det ikoniske brætspil er en sand folkeklassiker og er måske et af verdens mest populære brætspil i historien – Et spil som uanset om du taber eller vinder, vil være en kæmpe succes.

Hos Bog & idé kan du finde et stort udvalg af alle de forskellige Monopoly spil, hvor du kan være sikker på at finde netop den version af spillet som du har lyst til springe ud i.

Monopoly spillet og dets regler

Et spil Monopoly har et eneste formål for hver deltager – At blive DEN rigeste og stærkeste aktør i spillet og opnå en vis monopolstatus. Dette kan du opnå ved at

Monopoly går ud på at købe, sælge og udleje en lang række forskellige ejendomme rundt på spillepladen. Alle deltagerne start ved ”Start”, hvor man derefter bevæger sig rundt på spillepladen ved hjælp af to terninger. Når man lander på et bestemt felt, som ikke allerede er ejet, kan den givne spiller vælger at købe ejendommen. Her kan man så vælge at placere først huse og dernæst hoteller for at forøge værdien for ejendommen, og yderligere også straffen/renten når en modstander lander på feltet.

Monopoly spillet indeholder også en lang række andre funktioner og muligheder såsom ”prøv lykken” kort og et ”kom i fængel” kort.

Monopoly – En verden af spil

Monopoly universet startede med den klassiske udgave som efter tid blev en bestseller kloden rundt. Det legendariske brætspil er dog efterhånden blevet videreudviklet over flere omgange, hvilket har betydet at sjove og alternative udgaver som Monopoly Speed, hvor et spil kun tager 10 minutter eller den mere børnevenlige version kaldet Monopoly Junior er blevet til. Du kan yderligere finde Monopoly Robolx, Monopoly Rejsespil, Monopoly Friends i udvalget.

Herunder finder du en forklaring på udvalgte Monopoly versioner.

  • Monopoly Speed – Tager kun 10 minutter, da der kun bliver spillet 4 runder. Alle deltagere kaster deres terning samtidig, så man ikke skal vente på det bliver ens tur hver gang. Et sjovt og alternativ til klassikeren.
  • Monopoly Sore Losers – I dette innovative og anderledes brætspil har man vendt op og ned på regler og det hele. Her gælder det simpelthen om at komme i fængsel, betale så meget i husleje og rente som muligt. Et perfekt spil til dig, som har det med at tabe når der spilaften.