Hvad kræver det at åbne sit eget cateringfirma?

Det er nok meget normalt at man på et tidspunkt i sit liv, begynder at få tanker som ”Skal jeg virkelig være revisor i resten af mit arbejdsliv?” eller ”Det arbejdsliv jeg har i dag, var min drøm for 20 år siden. Hvad er min drøm nu?”. Vi udvikler os hele tiden, og det samme gør verdenen omkring os. Derfor er det også helt naturligt, at du på et tidspunkt i dit liv har lyst til at prøve noget andet af arbejdsmæssigt, så længe du kan. Hvis du sidder samme sted i livet – børnene er blevet store, du behøver ikke være hjemme kl. 16.00 hver dag, du har fået mere tid til dig selv, og du ønsker at prøve noget helt andet arbejdsmæssigt måske catering, så læs med videre.

Hvad er catering?

Catering er egentlig en virksomhed, som lever af at levere mad til folk. Det kunne for eksempel være til en stor 40-års fødselsdag eller som fast leverandør af frokost til virksomheder. Det kræver altså ikke, at du selv går i køkkenet, men derimod ansætter kokke og tjenere mens du står for det mere administrative. En af de første steps ved at åbne et cateringfirma er indkøb af catering inventar.

Køb af catering inventar

Hvis du ikke er kendt indenfor kokkeverdenen, kan det være svært at vide, hvilket catering inventar, som er det rigtige for dig. Du skal have det rigtige catering inventar til, at dine kokke kan lave alt maden, men samtidig ikke har for meget, så du spilder unødvendige penge på det. Catering inventar er vigtigt, da uden en ovn, køleskab, komfur osv. vil der ikke kunne blive lavet mad og uden mad, ville der ikke være en omsætning. Går du med en drøm om at starte en cateringvirksomhed, så se hele udvalget af catering inventar online her.