Annonce-banner

19. juli 2022

Hvor kan man købe HP blækpatroner?

HP blækpatroner fås at købe mange steder.

Besøger du et fysisk hyper-marked, vil du i dets elektronikafdeling med garanti finde et udvalg af HP blækpatroner på hylderne.

Mangler du nye HP blækpatroner, kan du også gå ned i nærmeste hvidevare- og elektronik butik og købe printerpatroner til din HP inkjet printer.

Alternativt kan du købe HP blækpatroner online.

Større udvalg af HP blækpatroner online

Til trods for at HP blækpatroner fås at købe mange steder, så kan det i mange tilfælde være mere hensigtsmæssigt at besøge en online forhandlers hjemmeside i jagten på HP blækpatroner end at besøge en fysisk butik. Årsagen hertil er, at fysiske butikker som oftest kun forhandler et udvalg af de mest populære HP blækserier. Der kan derfor være en risiko for, at du må gå tomhændet fra en fysisk butik, så frem du har en printer, som anvender en blækserie, som butikken ikke har i sortiment.

Online forhandlere derimod har typisk et væsentligt større udvalg af blækserier til HP printere i sortiment, og det hænder yderst sjældent, at man hos en webforhandler ikke kan bestille de blækserier, som man måtte have behov for.

Køb HP blækpatroner hos Pixojet

En anerkendt, dansk forhandler, som du med fordel kan besøge, når tiden er inde til at købe nye HP blækpatroner, er Pixojet.

Pixojet har hele 40 års erfaring indenfor print-universet og er i dag én af Danmarks største og mest erfarne leverandører af forbrugsstoffer til blækprintere såvel som laserprintere.

Pixojet leverer både til private og erhverv, og ud af 16.000 kundeanmeldelser på Trustpilot har 90% af de handlende tilkendegivet, at denne webshop er et godt og fremragende sted at handle.

Vælg originale HP blækpatroner eller kompatible printerpatroner til HP

Har du en HP printer, til hvilken du skal købe nyt blæk, kan du hos Pixojet vælge imellem to forskellige slags blæk; den originale slags og den kompatible slags.

De originale HP blækpatroner bliver produceret af printerproducenten Hewlett Packard, og de kompatible printerpatroner til HP fremstilles af tredjepartsproducenter uafhængige af HP.

Med kompatible printerpatroner til din HP printer, opnår du en udskriftskvalitet meget lig den, som du opnår ved brug af originale HP blækpatroner, du betaler dog betydeligt mindre for de kompatible patroner til sammenligning med tilsvarende originale printerpatroner.

Kompatible printerpatroner til HP indeholder som oftest også mere blæk i patronhylstrene end originale patroner, hvorfor du med kompatible printerpatroner til HP altså kan udskrive flere sider til en billigere pris.

Prisgaranti på alle kompatible blækpatroner til HP & dag-til-dag-levering

Vælger du at bestille kompatible printerpatroner til din HP printer hos Pixojet, tilbydes du Danmarks absolut billigste priser; den pågældende webforhandler har prisgaranti, og skulle du mod forventning finde kompatible patroner billigere andetsteds online, så kan du få differencen tilbagebetalt.

Ovenstående gælder i øvrigt alle kompatible forbrugsstoffer til printere, blæk- og farvepatroner såvel som lasertonere.

Hos Pixojet er man desuden meget bevidst om vigtigheden af en hurtig levering; både grundet en stor efterspørgsel og et reelt ønske om at kunne efterleve en hurtig levering, lagerfører virksomheden over 90% af alle kompatible forbrugsstoffer i sortimentet, så du kan afgive en ordre på kompatibelt blæk eller toner alle hverdage og modtage de nye printforsyninger allerede dagen efter.