Hvor kender vi fårekyllinger fra?

Fårekyllinger er en af de mest kendte foderstoffer til krybdyr, eksotiske insekter og tropiske fugle. Fårekyllinger er blevet romantiseret gennem film og tegneserier, hvilket sandsynligvis skyldes, at de har en sang eller et kald, og dette har sandsynligvis inspireret kunstnere og tegneserietegnere verden over til at bruge grillen som model for forskellige figurer. Fårekyllinger er også kendt for at være lykkebringere i nogle kulturer. Du har måske også mødt en fårekylling allerede fra da du var helt lille, da Jesper fårekylling præsentere Disneys årlige juleshow, der bliver vist på tv. Hvis du kunne tænke dig at vide mere omkring fårekyllinger, så gå ind på siden lige nu og læs mere. Du vil med sikkerhed ikke komme til at fortryde det.

Den meget velkendte lyd fra fårekyllinger

Den meget velkendte lyd af fårekyllinger stammer faktisk fra hanner, der ryster deres vinger. Dette giver en knirkende lyd, som kan være ret irriterende for nogle mennesker. Fårekyllinger er en stor insektgruppe med 900 forskellige arter, der spænder fra små husfårekyllinger til meget større hulefårekyllinger. Nogle mennesker har måske stiftet bekendtskab med disse insekter efter at have fundet en i deres hjem eller i deres have. Selv om de kan være en plage, kan fårekyllinger faktisk være ret interessante væsner, som mange mennesker finder utroligt fascinerende. Inde på siden er der rig mulighed for at lære mere omkring fårekyllinger.

Fårekyllinger som foder

Fårekyllinger anvendes i vid udstrækning som foder, især fordi de er så livlige, og fordi de har et godt foderindhold. Der findes 4 forskellige typer fårekyllinger, der anvendes som foder, nemlig hus fårekyllinger, steppe fårekyllinger stribe fårekyllinger og mark fårekyllinger. Hvad der er bedst at fodre med er mere en smagssag, idet de alle spiser det samme, dog er steppe fårekyllingerne de mindst støjende og mark fårekyllingerne er de mest støjende. De er fremragende foderinsekter, fordi de har et højt indhold af protein og andre næringsstoffer og samtidig et lavt fedtindhold. De er også en god kilde til chitin, som er vigtigt for krybdyr og padder, der har brug for det til at hjælpe dem med at afgive deres hud. De fleste dyr kan fodres med fårekyllinger