Hvordan du holder den fedeste temafest!

Ved at være vært til en temafest, kan man virkelig stå ud fra mængden. Temafester er sjove og anderledes, samt er det spændende at skulle klæde sig ud, hvis anledningen er der til det, og det giver dine gæster en unik oplevelse. I denne guide finder du tips til, hvordan du kan holde en temafest, som ingen andre.

At fastlægge et tema

Det er selvfølgelig nødvendigt at have et fedt tema at gå ud fra, så man kan klæde sig ud og pynte op alt efter anledningen. Holder du en Halloweenfest? Så skal der sørges for at købe festligt halloween pynt, samt uhyggeligt udklædning hertil. Er det en 80’er fest? Så skal der købes farverigt og spralsk pynt samt 80’er tøj til udklædning. Man vælger somregel at holder temafester alt efter sæsonen og hvad der trender for tiden. Så vælg et tema der falder dig godt ind, og som du ved dine gæster vil være vilde med at klæde sig ud til.

Mad og drikkelse til festen

Det er også vigtigt, at sørge for lækkert mad og drikkelse til din fest. Det kan f.eks være mad som er pyntet alt efter hvilket tema som festen kører, og lækre drinks hertil. Dette giver også dine gæster indtrykket af, at du går all-in med din fest, og at du har gennemtænkt hver detalje.

Skab god stemning med live musik

Du kan også gå det ekstra skridt, og leje en musiker til at spille for dig og dine gæster i løbet af aftenen. Dette kan nemlig passe rigtig godt til en årtier-fest. Dermed kan musikeren spille alle de gode hits fra en bestemt tidsperiode, som du og dine gæster kan skråle med på. Dog kan det koste en del at leje en musiker, og et andet alternativ er selvfølgelig bare at spille jeres eget musik med en højtaler.