Hvorfor skal du vælge et kontorhotel

Hvis du er ejer af et mindre firma, hvor I ikke nødvendigvis har behov for at leje en hel kontorbygning, så kan et kontorhotel være en løsning for jer. Forskellen på et kontorhotel og en almindelig kontorbygning, du enten køber eller lejer er, at du kun lejer det ønskede antal kvadratmeter eller kontorpladser, som du har brug for. Dermed vil det ofte være billigere at leje 2 kontorpladser i et kontorhotel, end hvis du skulle ud og leje en hel bygning. Hvis dine tanker står på at købe dig en kontorbygning, skal du ofte have enten en del medarbejdere eller et stort lager for, at det kan betale sig. Du binder alt andet lige en del likviditet i en bygning fremfor i væksten i virksomheden. Kontorhotel fungerer bedst til en markedsorienteret virksomhed. Det vil sige, hvis du har en produktionsvirksomhed, som kræver en lagerbygning, vil du nok sjældent finde disse faciliteter i et kontorhotel.

Kontorhotel i Horsens

Det er ikke i alle byer, at man kan leje sig ind i et kontorhotel, da det ofte kræver en større by erhvervsmæssigt, før virksomheder vælger at placere deres kontor der. Der findes kontorhotel i Horsens, som er en by, der er placeret strategisk godt i Jylland. Du har nem adgang via motorvejen til Århus, Skanderborg, Silkeborg, Vejle og Kolding. Sagt med andre ord, så får du stor fleksibilitet ved at leje dig ind i et kontorhotel i Horsens.

Århus vs Horsens

Mange virksomheder vælger at placere deres kontor i de helt store byer, da det måske kan tiltrække endnu flere medarbejder, hvilket altid vil være en fordel ved Århus. Fordelen ved et kontorhotel i Horsens er, at du højst sandsynligt kan få de ønskede omgivelser i forhold til plads og faciliteter billigere end i Århus. Mangler du et nyt kontor? Så se mulighederne ved kontorhotel horsens.