Indlægssåler i vinterstøvler

Tænker du også nogle gange på, at det hos nogle kvinder og mænd ser fuldstændig ubesværet ud, når de om vinteren går på arbejde i deres flotte vinterstøvler – nogle endda med høj hæl? Især fordi du måske selv kan mærke både ømhed og smerter i dine fødder og krop efter en lang arbejdsdag i sådant lukket og tæt fodtøj? Her er en hemmelighed, som du også bør kende til: de smilende kolleger har højst sandsynligt skiftet de medfødte såler i deres vinterstøvler ud med indlægssåler fra alignfootwear ..

Stabilitet, støtte og sikker succes

Et par indlægssåler, som støtter din hæl og dermed sikrer dig stabilitet på glat overflade, som vinteren jo ofte medbringer, er en sikker succes. Dog er det ikke hvilken som helst indlægssål, som du får glæde af i støvlerne – hvis der blot er tale om en blød og eftergivende komfort indlægssål, så opnår du måske nok en behagelighed men får desværre ikke stabilitet og støtte med i købet. Det gør du, når du investerer i dit velvære og trivsel i et par indlægssåler fra alignfootwear.

Sådanne indlægssåler kan heldigvis skiftes rundt i alt dit fodtøj og uden problemer vaskes i vaskemaskine på max 40 gr uldprogram. Det betyder, at du kan flytte dem i dine f.eks. vandrestøvler og skistøvler, hvis du er så heldig at skulle på (ski-)vinterferie. Et ekstra plus, som ikke mange forhandlere af indlægssåler tilbyder, er 60 dage pengene tilbage garanti OGSÅ selvom du har brugt sålerne godt og grundigt i hele perioden! Det betyder altså i praksis, at kan du ikke mærke en dejlig positiv effekt af indlægssåler fra alignfootwear når du har vinterstøvler på, så kan du uden problemer returnere sålerne igen og få dine penge tilbage. Det er er en garanti for, at Align Footwear i Ikast kun har tilfredse og glade kunder i sin portefølje og lytter til de individuelle behov og ønsker fra sine kunder. For alle fødder er ikke ens som du ved – og derfor tilbyder de denne garanti for succes.