Annonce-banner

19. januar 2022

Indret hjemmet med flotte Dahl Jensen figurer

Er du lige flyttet i en ny bolig, og mangler du prikken over i’et, før din boligindretning et helt gennemført? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her har du nemlig mulighed for at lære meget mere om en Dahl Jensen figur, som netop kan være prikken over i’et på dit hjem. Dahl Jensen figurer er nemlig helt unikke, yderst eksklusive og ikke mindst utroligt smukke, og de passer ind i langt de fleste hjem. Ja, faktisk ser du dem i rigtig mange hjem landet over. De er nemlig super populære, og de er også en sikker vinder for dig, der ønsker at skabe et klassisk hjem. En Dahl Jensen figur er altså lige det, du står og mangler til din nye bolig – så køb din Dahl Jensen figur her. 

 

Køb din nye Dahl Jensen figur online

Enhver Dahl Jensen figur er fremstillet af fabrikken, Dahl Jensen porcelæn. Manden bag hedder, ligesom brandet, Jens Peter Dahl Jensen, og han var en mand, der især var kendt for sine dyremotiver af bl.a. isbjørne, hunde m.fl. samt orientalske figurer. Og før han startede sin egen fabrik med produktion af figurer, producerede han faktisk nogle af de mest populære figurer fra Bing og Grøndahl samt Royal Copenhagen. Er det dog en Dahl Jensen figur, du er interesseret i, så kan du købe én online – men kun antikt. Figurerne produceres nemlig ikke længere, og du kan derfor kun købe brugte eksemplarer. Det øger dog kun figurenes værdi, hvorfor du kan sælge din Dahl Jensen figur videre igen, hvis ikke du længere vil eje den.

 

Sæt prikken over i’et på din indretning med en Dahl Jensen figur

Nogle Dahl Jensen figurer er mere end 80 år gamle, og det er derfor også nogle ældgamle klassikere – dog klassikere, der aldrig går af mode og som højst sandsynligt vil forblive populære i mange år frem. Det er derfor også figurer, du med stor fordel kan indrette dit hjem med. Hav en Dahl Jensen figur stående i vindueskarmen, i vitrineskabet eller et helt tredje sted. Uanset, hvor du placerer den, vil den tilføje et klassisk og simpelt touch til din indretning, som det færreste brugskunst kan. Køb din Dahl Jensen figur allerede i dag – du skal blot følge linket øverst i artiklen for at finde et stort udvalg.