Joha ulddragter og Name It undertøj til salg hos BabyRiget

Name It undertøj gør sig gældende ved at være ensfarvet eller med fine prints. En Joha ulddragt er kendt for at være uldtøj i rigtig god kvalitet.

Begge dele kan fås på babyriget.dk, der forhandler babytøj- og tilbehør, som er kemifrit og bæredygtigt. På webshoppen kan du også kunne finde mange andre danske mærker såsom

Mikk-Line, Petit Piao m.fl.

Name It undertøj i mange børnestørrelser

Name It producerer dansk børnetøj i høj kvalitet. På babyriget.dk kan du se et stort udvalg af deres body, heldragt, kjoler og andet. Tøjet fra Name It er lavet, så det er komfortabelt, med god pasform og søde designs. Det tæller bl.a. Name It undertøj, der er behageligt at have på. Det fås i forskellige størrelser fra 86 – 110. Name It undertøj fås økologisk og kan bruges af både drenge og piger.

Det kan købes i pakker af 3, hvilket gør, at det er oplagt at have et lille lager af Name It undertøj. I en travl hverdag kan det gøre det nemmere, så der ikke skal vaskes hele tiden. Der tilbydes fri fragt fra 299 kr., og 1 – 2 dages levering når du køber på babyriget.dk.

Joha ulddragt – Køb online på www.babyriget.dk

Webshoppen tilbyder et stort udvalg af tøj fra Joha herunder en Joha ulddragt, uldbody, uldbukser og andet. Har du søgt efter uldtøj til dit barn, så er der stor sandsynlighed for, at du har set mærket Joha. En Joha ulddragt er meget anvendelig til små børn pga. den unikke isoleringsevne.

Det gør, at barnet holder sig varmt, når det er koldt, og samtidig køler kroppen, når det er varmt. Det betyder, at en Joha ulddragt kan være særlig god for de små, når de skal have noget lækkert at sove i en stor del af året.

Tøjet er lavet af blødt merinould, som sikrer, at ulden ikke kradser. Derudover er det behageligt for barnet at have på, hvilket også gør sig gældende for de helt små med sart hud. Det kan købes til både drenge og piger i forskellige farver.

Tøjet på webshoppen babyriget.dk er valgt med omtanke for miljøet.

Det betyder, at de kun forhandler tøj, der er økologisk, bæredygtigt og fri for kemi. Derudover er deres tøj stylet, moderne og i lækkert design.

Det gør sig gældende uanset, om du er interesseret i Name It undertøj eller en Joha ulddragt. BabyRiget har stort fokus på, at tøjet er produceret under ordentlige forhold. Med det menes, at det er certificeret med GOTS eller OEKO-TEX Standard-100. De certificeringer sikrer en miljømæssig og socialt ansvarlig produktion gennem hele forsyningskæden. GOTS står for The Global Organic Textile Standard og er kendt og anerkendt i hele verden. OEKO-TEX Standard-100 gør, at alle komponenter af produktet er testet for skadelige stoffer.