Køb din næste cargo bike her

Den perfekte ladcykel, til priser som alle kan være med på. Lyder det for godt til at være sandt? Så hør mere her. Hos os tilbyder vi nemlig kvalitets cargobikes som alle kan købe grundet den gode pris, selvom at kvaliteten på vores cykler er i top. Leveringstid på vores cykler er oftest 1-5 hverdage. Men du kan også vælge bare at hente cyklen på vores lager. Dette giver dig muligheden for at hente cyklen hurtigst muligt og få det meste ud af dit køb uden at du skal vente. Når vi aflevere vores cykler, er de 100 procent samlet og klar til brug. Vores Cargobikes bliver kvalitetstestet inden de bliver sendt ud til vores kunder, dette sikre at vi lavere en varer som vi kan være stolte over, og en vare uden problemer. Du får også den helt store udstyrspakke når du vælger at handle hos os, uden at prisen kommer indover og du slipper for at skulle købe ekstra tilbehør.

 

Kvalitets cargobike til skarpe priser

En solid cargobike er en der er nem at kører på og som kører fantastisk godt både med og uden strøm. Vi tilbyder den helt klassiske cargobike hvorpå du selv kan vælge mønster og meget andet. Det monteres folie efter hvordan du gerne vil have den skal se ud. Hvis du besøger hjemmesiden i dag kan du frit vælge hvilke cykel du skal have, og så levere vi den direkte til døren med alt udstyr og tilbehør så det hele spiller, og det eneste du skal gøre er at tage en god cykel tur på den med familie. Hos os tilbyder vi også et gratis kontrol eftersyn som gør at du kan komme op til os og så fikser vi hvad end der er i vejen med din cargobike.

 

Se vores store udvalg af cargobikes

På hjemmesiden giver vi dig muligheden for at vælge hvilken slags cargobike du vil have. Om det skal være en Premium eller bare den normale. Så er kvaliteten på vores cykler altid i top. Besøg vores hjemmeside og find din næste cargobike online her. Vi tilbyder kun kvalitet og det er altid til skarpe priser. Skab oplevelser for familien, og løs hverdagens store transportproblemer. Sammentid med at du kan få en super motion og være miljøvenlig. Alt taler for at du skal besøg denne side og vælge din næste cargobike. Se vores store udvalg i dag og køb online her.