Køb kvalitets brændeovne hos Pejse-Centret

Har du længe gået og tænkt på at få en pejs i dit hjem, men har ikke helt vidst, hvilken du skal vælge? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Pejse-Centret udbyder nemlig væghængte brændeovne, fritstående brændeovne, gaspejse, pejseindsatse, biopejs og meget mere. Så har de også flere forskellige fysiske udstillinger, som det også er muligt at finde inspiration ind. pejse-Centret stammer fra Hellerup og de har skabt et univers, hvor man som kunde kan få den bedste vejledning inde for brændeovne. Virksomheden har eksisteret i mere end 150 år og frem til 1970 markedsførte de sig under navnet J.E. Bjerrings. Du får gratis vejledning om produkterne og de lovkrav, der følger med til installationen og trygheden ved at handle i et firma som har eksisteret i mere end 150 år. Gå derfor på opdagelse hos Pejse-Centret og i deres udvalg og køb din brændeovne allerede i dag.

Køb bio- og elpejse hos Pejse-Centret

Lige nu kan du købe en bio og elpejs hos Pejse-Centret. En biopejs er perfekt, hvis du elsker at nyde hyggen i dit hjem fra den varme ild, men ikke ønske at have en skorsten. En biopejs brænder nemlig ikke på træ, men på bioethanol, som er lavet af planteaffald som majs og kartofler. Det er en mere miljøvenlig pejs, da den ikke skal bruge en skorsten eller eller aftræk. Bioethanol udleder nemlig kun fordampet vand, varme og CO2, når det forbrændes. På den måde får du en mere miljøvenlig og ren udledning uden at det lugter, der er ikke røg eller aske. Da det ikke kræver en skorsten at have en biopejs kan du sætte dem op i alle rum i dit hus eller lejlighed. Det er derfor en unik mulighed for at købe en pejs der ikke forurener og kan være med til at give din indretning det sidste touch.

Få en totalløsning hos Pejse-Centret

Ønsker du en brændeovn så tilbyder Pejse-Centret en totalløsning til dit hjem, så du kan få installeret din brændeovn, så det ser naturligt ud i din indretning. Det kan være at du skal bruge en brændeovn i dit køkkenalrum til din spisestue, i dit sommerhus eller til din dagligstue. Gå derfor på opdagelse i det store sortiment af brændeovne hos Pejse-Centret og køb din næste brændeovn.