Lad lørdagsturen gå til Vejle

Kunne du godt tænke dig at få nogle oplevelser i Vejle? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Lige nu kan du nemlig få en beskrivelse at oplevelser i Vejle. Den første er Givskud Zoo. Givskud Zoo er en spændende oplevelse for hele familien, hvor man kan komme i zoo, på safari og i dinosaurparken. Det ligger kun 20 min fra Vejle. I kan køre rundt på safari i jeres egen bil eller i kan køre med en safaribus, I kommer helt tæt på dyrene og kan b.la. komme til at opleve giraffer, zebraer, antiloper og løver, der krydser vejen lige foran jer. I kan også opleve Gorillaer, elefanter, brillebjørne og meget mere. Givskud tilbyder også Danmarks største dinosaurstilling. Der er derfor noget for alle når det kommer til Givskud Zoo. Kunne du derfor godt tænke dig at skabe nogle oplevelser med familien? Hvorfor så ikke skabe oplevelser i Vejle?

Oplevelser i Vejle – Jelling monumentet

Tilbage i 900-tallet lod kong Harald Blåtand dåbsattest indmejsle på en runesten i Jelling og derved opførte to gravhøje og en kirke på stedet. Dette er en helt speciel af mange oplevelser i Vejle. Jelling-monumenterne har lige siden 1994 været UNESCO verdens kulturarv. I oplevelsescentret omkring kongernes Jelling får du en masse spændende historier omkring vikingerne og monumenterne. Efter opdagelsen og undersøgelserne af en mægtig rombeformet palisade blev hele området der er omkring højene ændret og omkranset af hundredvis af hvide betonstolper. Skal du derfor en lørdagstur til Vejle, så er Jelling monumentet helt sikkert en af de oplevelser i vejle som du skal se.

Oplevelser i Vejle – Fjorden hus

Fjordenhus er Olafur Eliassons ikoniske bygning, der befinder sig på Vejles havnefront og hovedsæde for Kirk Kapital. Bygningen er den verdenskendte kunstners første bygningsværk og er allerede et utroligt kendt vartegn for Vejle. Der gratis adgang til Olafur Eliassons kunstværker i stueetagen alle dage. Den meget markante bygning, der ligger i havnebassinet i Vejle er på 9000 kvadratmeter og består af fire sammenhængende cylindre. Dette er en af de mange oplevelser i Vejle, som man ikke må gå glip af.