Lav den bedste strik med Alice Permin garn

Mangler du noget nyt garn til din hobby? Leder du efter kvalitetsgarn, som også findes i mange lækre farver? Så bør du prøve Alice Permin garn.

Alice fra Permin er et alpakagarn, der er både fyldigt og lækkert. Det er et garn, hvor alpakaen er forstærket med nylon, hvilket vil sige, at Alice Permin garn er helt perfekt til eksempelvis varme sweatre, fine cardigans, lange halstørklæder og smarte huer. Med andre ord, så har du altså muligheden for at strikke lige det, du har lyst til med Alice Permin garn. Mulighederne er uendelige, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Det store udvalg af farver gør desuden, at du kan strikke til enhver sæson. Således kan du både holde varmen i den kolde vinterperiode samt de kølige sommeraftener.

Det skønne Alice Permin garn skaber resultater, der har en luftig følelse. Det består af 63% alpaka og 37% polyamid. Dette vil sige, at garnet er utrolig kraftigt, selvom det giver en luftig følelse. Dette er dog også grunden til, at du bør forvente, at garnet strækker sig lidt. Det anbefales desuden, at du strikker med kraftige pinde, hvis det er det fyldige look, som du går efter.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af garnet fra Alice Permin.

Vaskeanvisninger til Alice Permin garn

Hvis du vælger at lave en strik i Alice Permin garn, så er det yderst vigtigt, at du ved, hvordan den vaskes korrekt. Vaskeanvisningen er dog simpel – du bør til hver en tid vaske garnet i hånden. Du kan også som alternativ vaske Alice Permin garn på 30 grader, hvis din vaskemaskine har et uldprogram. Men ønsker du at passe rigtig godt på din hjemmestrik, så bør du bruge håndkraft, og udelukkende bruge maskinen som nødløsning. Du kan nemlig risikere, at din Alice Permin strik kan tabe farve i maskinen.

Når det så er sagt, så bliver alt jo slidt, men hvis bare du passer så godt på din hjemmestrik som muligt, så kan du have glæde af den i rigtig lang tid.