Lav en sjov dag hvor medarbejderne er i fokus

Der kan være behov for, at der sker noget sommetider, både i ens privatliv men også arbejdsmæssigt. På arbejdet kan det være en god idé, hvis der bliver afholdt events, teambuilding eller noget helt tredje. Det er altid en fordel at blive rystet godt sammen med sine kollegaer, så det ikke kun er arbejde, man har sammen. Det kan være med til at øge motivationen blandt medarbejderne, hvilket kan give bedre resultater på længere sigt. Derfor kan man med god grund overveje et firmaarrangement, hvor medarbejderne bliver luftet og får en fornyet energi. Når man overlader firmaarrangementet til et eksternt firma, vil alle sikkerhedsregler og krav blive overholdt, hvor der vil være en tydelig dialog gennem eventet.

En sjov dag på kontoret

Et af de steder, man kan vælge at lave et firmaarrangement, er hos Skive gokart og paintball, hvor der vil blive tilbudt 11 events, herunder gokart, 3 paintball baner, lasergame, bubble soccer og meget mere. Det betyder, at det er noget til enhver smag, hvor der er mulighed for fart over feltet, hvor det samtidig er sjovt. Det er muligt at få sammensat et program, hvor man kan få spisning med, enten med egen mad eller noget andet. Hvis man vælger selv at have mad med, er der en stor telthal med borde og bænke, derudover er der mulighed for at låne en grill.

Hvem får håneretten?

Konkurrencer er altid en god ide, hvor det er muligt at have det sjovt og få adrenalinen op. Med gokart kan man konkurrere mod sine kollegaer i, hvem der er bedst til at køre. Skab grin og leg til eventet, som man tilføjer med hjem på arbejdspladsen, hvor man sammen kan se tilbage på en sjov dag. Hvem får håneretten den efterfølgende mandag? Tag kollegaerne under armen til det sjoveste firmaarrangement.