Magic The Gathering – det første Trading Card Game

Er du vild med gode gamle kortspil? Kan du huske da Pokémon kort var vildt populært? Så har du måske hørt om Magic The Gathering.

Magic The Gathering er nemlig kortspillet, som lagde bane for alle andre byttekort spil, vi kender i dag. Hvad enten det er Pokémon, Yu-Gi-Oh eller andet, som du kender, så stammer det alt sammen fra den første idé, som Richard Garfield udgav i 1993, hvilket var Magic The Gathering. Det er derfor det ældste og mest ikoniske af alle kortspil på markedet, og har i stor grad stået testen af tid. Spillerbasen vokser sig kun større år efter år, specielt med den nye online udgivelse – Magic The Gathering Arena -, som gør spillet tilgængeligt på en helt anden måde. Derfor er det altså aldrig for sent at komme i gang med dette fantastiske spil. Det er nemlig en sand klassiker, som enhver person eller spillegruppe kan nyde på hver sin måde.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af kort fra Magic The Gathering.

En lang række Magic The Gathering produkter

Magic The Gathering har en bred kollektion af produkter med diverse forskellige formål, som man må overveje, når man vælger at købe spillet. Nogle af produkterne er f.eks. bedst for nye spillere, nogle for erfarne og andre for samlere, så det hele handler om at kende til sit eget formål med spillet og dernæst forstå produkterne.

Hvis du er nybegynder, er det en fordel at købe nogle “out-of-the-box” decks, som kan bruges lige fra købet uden nogle ændringer. Disse decks tilbyder en fantastisk start til det det utroligt hyggelige multiplayerformat og er helt sikkert den bedste anbefaling til den nye spiller. Disse decks besidder god styrke samtidig med, at du ikke skal bekymre dig for at skulle tømme pengepungen. Derfra kan man lave løbende opgraderinger og ændringer, så decket bliver helt personligt.

Magic The Gathering har tre forskellige booster pakker, som alle har vidt forskellige implikationer for spilleren. Så der er nok at gå i gang med.