Magnet bånd til whiteboardtavler

Magnet bånd er til dig, der ønsker at inddele dit whiteboard i flere forskellige felter. Måske du føler, at du har brug for det til dit arbejde, i dine undervisningstimer eller i hjemmet? Uanset, hvorfor du ønsker at anvende magnet bånd i forbindelse med dit whiteboard, så kan du være helt sikker på, at du blandt udvalget på markedet finder nogle, der matcher netop dine ønsker og behov. De smarte bånd kommer nemlig i alverdens forskellige farver, materialer og længder, og derfor kan du også sagtens regne med, at du kan finde nogle til netop det, du ønsker at bruge dem til. Så gå endelig på opdagelse blandt det store udvalg på markedet, og find de perfekte magnet bånd allerede i dag!

 

Magnet bånd til inddeling og kategorisering

Magnet bånd er typisk lavet af kraftig magnetfolie, som er et fremragende materiale til dig, der ønsker at opmærke, inddele eller kategorisere dele af din whiteboardtavle enten på arbejdspladsen, i undervisningslokalet eller i hjemmet. Det er nemlig et yderst fleksibelt materiale, og vælger du nogle forholdsvist lyse farver, kan du desuden vælge at skrive på dine magnet bånd – det gør kun kategoriseringen af din whiteboardtavle mere struktureret. Og ønsker du pludselig, at der ikke skal stå noget på båndene, så kan du nemt og hurtigt fjerne skriften igen, hvis du blot bruger alkohol eller sprit. Det betyder, at du kan bruge magnet båndet igen og igen, og du kan derfor også sagtens regne med, at en rulle holder i lang tid! Klip dit magnet bånd til med et helt almindeligt saks, således du kan få præcis den længde, som du har brug for.

 

Hvad kan jeg bruge magnet bånd til?

Det smarte bånd kan desuden bruges på mange forskellige måder. I hjemmet kan du blandt andet bruge båndet til at inddele en whiteboardtavle i felter, således hvert familiemedlem kan have et felt. Her kan i skrive alle de vigtige ting ned, som hver person skal i løbet af ugen, så alle andre i familien også kan se det. På arbejdspladsen kan du inddele dit whiteboard i felter til de forskellige møder, du skal til i løbet af en uge eller måned. Skriv alle de vigtige ting ned for hvert møde – det kunne være agendaer, huskesedler osv. Og sidst, men ikke mindst, kan du bruge det i undervisningen, når du skal lave konkurrencer eller lignende i dine undervisningstimer.