Mangler du eksklusive japanske knivsæt?

Hvis du står og mangler et godt knivsæt i høj kvalitet, så tjek qknives.dk ud og få gode rabatter. De tilbyder nemlig utrolig skarpe priser på de lækreste japanske knivsæt samt en rabatkode, som giver dig hele 10% på dit næste køb, det eneste du skal gøre er blot at tilmelde dig via e-mail, så det er altså med at slå til netop i dag. Du kan med din rabatkode spare helt op til 25% på Japanske knivsæt af Damaskusstål, som vil blive uundværlige for dig der bruger meget tid i køkkenet. Normalt tilbydes der ikke rabatter på qknives, men når du køber et af deres knivsæt, som kommer i serierne Original Series, Black Series og Bright Series, får du en “gulerod”.

 

Japanske knivsæt til dig der værdsætter kvalitet og godt håndværk

Disse knivsæt er lavet af Damaskusstål, som betegner en særlig smedemetode, hvor der smedes en masse lag stål sammen, dette gør knivene utrolig hårde og slidstærke sammenlignet med nogle af de sløve knive, vi allerede har til at ligge hjemme i køkkenskuffen. Hos Qknives består alle deres japanske knive af 67 lags Damaskusstål, hvilket gør dem enormt holdbare og endnu skarpere end normale knivsæt af stål. Disse knive får et smukt ydre fordi de mange lag både består af stål med et højt kulstof indhold, mens andre lag består af stål med et meget lavt indhold af kulstof, dette giver knivene den smukke brankede overflade.

 

Gode knivsæt er alfa og omega i køkkenet

Hvis du blot er på udkig efter et par knive til en start, anbefaler Qknives at investere i en god kokkekniv samt en god grøntsagskniv. Hvis du bager meget brød er en god brødkniv selvfølgelig også essentielt for netop dig. De har lavet knivsæt som passer til alle behov, både til dig hvor det skal gå hurtig og til de, som elsker at stå længe i køkkenet og kredse for detaljerne. Du kan derfor købe sæt som indeholder alt fra to til seks knive, så netop dit behov for et knivsæt kan blive opfyldt. Og ydermere fås disse lækre knive også i forskellige serier, hvor forskellen er materialet og farverne på knivenes skaft, så der er lidt til enhver smag.