Mangler du kreativitet i din indretning? Læs her

Der er mange måder at være kreativ på. Mange udtrykker sig kreativt ved at male, tegne, skrive, synge eller lignende. Men du kan eksempelvis også gøre det gennem indretning. Det er ikke enkelt at indrette, og der er masser af forskellige vinkler at gå til arbejdet fra. Mangler du dog inspiration, kan du få det her.

Bordben

Det er i de små detaljer, at man finder de store forskelle. Synes du altså, at du efterhånden har indrettet med alle de selvudvalgte møbler, du har kunnet finde, og ved du nu ikke, hvad der mangler? Man kan sagtens føle, at der mangler noget, der er svært at sætte en finger på, selvom man har været grundigt i gang allerede. En lille detalje, man sjældent tænker over, er bordben. Bordben er ellers overalt i vores hjem. De er under sofaborde, spiseborde, stueborde, sengeborde osv. Stort set alle borde har bordben, og derfor kan der foregå mange stilmæssigt personlige valg i denne sammenhæng.

Materiale

Vedr. bordben skal det først og fremmest besluttes, hvilket materiale de skal være af, og hvilken farve de skal have. Er de sorte, påvirkes der til en mere maskulin stemning, hvis indretningen ellers er en smule rustik og rodet generelt. Er indretningen derimod generelt meget sofistikeret og ryddelig samt minimalistisk, kan sorte bordben være med til at forstærke denne stemning. Derudover skal det overvejes, om bordbenene skal være separate eller designbevidst hænge sammen på en måde, hvor de på ingen måde er adskilt. Det første giver et mere spinkelt udseende i modsætning til det andet.

Vægdekoration

Udover bordben er væggene et blankt lærred, hvorpå der kan placeres mange mindre detaljer, som tilsammen kan blive til én stor detalje, som spiller en afgørende rolle for indretningsindtrykket. Det kan eksempelvis besluttes, om væggene næsten skal forblive tomme, eller om de skal fyldes med en masse billeder og andet.