Mini A Ture – overtøj til børn i alt vejr

Er du på udkig efter noget nyt overtøj til dit barn? Ønsker du at finde noget, som kan holde til alt slags vejr? Så bør du tage et kig på udvalget fra Mini A Ture

Du kan altid regne med, at kvaliteten er i top med Mini A Ture, og du kan finde overtøj til enhver anledning. Mini A Ture tøjet er nemlig skabt til det omskiftelige vejr, som vi har her i Skandinavien, og du finder derfor både en Mini A Ture vinterjakke, flyverdragt, sommerjakke, forårsjakke og meget mere.

Alle hætter sidder fast med trykknapper samtidig med, at der ingen snore er brugt, som kan sætte sig fast i blandt andet gyngerne på legepladsen. Disse vinterjakker er vandtætte og varme, mens deres jakker, anorakker og andet overgangstøj er vandtæt, blødt og behageligt. Dette gælder desuden for alle deres produkter, hvorfor du altså sagtens kan købe en Mini A Ture cardigan, hue, kjole eller andet til dit barn.

Hvis dette lyder som noget for dig og dit barn, så finder du her et stort udvalg af tøjet fra Mini A Ture.

Mini A Ture tager ansvar over for mennesker, dyr og miljø

Mini A Ture er et brand, der går utrolig meget op i, at alle deres produkter bliver produceret under ansvarlige forhold. Af netop denne grund er alle deres producenter også BSCI-certificerede. Dette betyder, at der er sikkerhed for, at børnearbejde ikke er benyttet samt, at medarbejderne i produktionen alle har ret til foreningsfrihed, kollektive forhandlinger og fair løn.

Du vil opleve, at noget af overtøjet fra Mini A Ture har en pelskant. Dyrevelfærd er dog noget af det, som brandet vægter allerhøjest, og derfor stammer pelsen altså også fra finske vaskebjørne. Dette er desuden vaskebjørne, der udelukkende er blevet skudt, for at holde bestanden nede. Der er nemlig tale om et skadedyr, der er til stor gene for både miljøet og dyrebestanden i lokalområdet. Du kan altså sagtens købe en sådan jakke med pels, og stadig have god samvittighed.

Der er altså en masse gode grunde til at tage et kig blandt udvalget af tøj og overtøj.