Moden skifter, men vender altid tilbage

Mode er et vidt og abstrakt begreb. Mange har deres helt egen individuelle stil, men alligevel ligner vi i høj grad hinanden hvis vi er jævnaldrende og fra samme sted. Men, man kan heldigvis godt have sin egen stil, og stadigvæk følge nutidens trends og ikke se helt outdated ud.

Hvilke modetips bør du kende?

Sørg altid for at du har tøj, som ikke skifter lige så meget med modesæsonen. Hvad menes med dette? Det vil være mere traditionelle stykker tøj som f.eks. sorte bukser, t-shirt i enten hvid, grå, sort eller andre matte farver. Hvis du har de basale ting i orden, kan du altid gøre det mere prangende efterfølgende med tilbehør som smykker. Se bl.a. udvalget hos Northern Legacy. Dette råd gælder selvfølgelig ikke, hvis du har et uendeligt antal penge og du kan købe alting forfra når moden skifter. Men hvis dette ikke er tilfældet, er dette en god tilgang at have.

Skab et æstetisk udtryk

Ved at skabe et æstetisk udtryk, menes at hele dit outfit skal harmonere og balancere med hinanden. Hvis du har en oversized trøje på, kan du med fordel tage lidt strammere jeans på. På denne måde viser du, at dit outfit ikke er en tilfældighed, men en gennemtænkt proces. En vigtig del af det æstetiske udtryk vil også være farvekombinationen. Hvis du endnu ikke er helt modig med de skarpe farver, kan du med fordel bære én påklædningsgenstand, som er farverig. På samme tid kan du holde resten af dit outfit neutralt, hvilket også vil være med til at fremhæve farven. Dernæst kan du begynde at lege med tekstilerne. Det er altid sjovt at matche sine sko med sin taske i tekstiltypen, men det kan også være sjovt at mixe forskellige materialer sammen. F.eks. har mange i tiden tights på benene, men på samme tid en stor sweater på overkroppen.