Annonce-banner

21. marts 2022

Aabenraa her

Aabenraa er en by, som byder på meget forskelligt. Til dem der elsker underholdning og at være aktive, er der mange oplevelser i Aabenraa. Her er bl.a. SportsCentrum et besøg værd. I SportsCentrum får man sjov, spænding og aktiv hygge – alt under ét tag. Her kan man prøve kræfter med alt lige fra bowling til lasergames. Byen huser også Paintball Deluxe hvor man kan spille paintball som et hold. Sidst men ikke mindst kan man tage i High Park Sønderjylland. Her kan man opleve en ganske anderledes tur gennem skoven. Den foregår nemlig oppe i toppen af træerne. Læs mere her om hvad Aabenraa har at tilbyde.

Aabenraa er for folk der er aktive

Aabenraa er en by, som har meget at byde på for dem, der elsker at være aktive. Her er bl.a. SportsCentrum, hvor man kan få sjov, spænding og aktiv hygge – alt under ét tag. Her kan man prøve kræfter med alt lige fra bowling til lasergames. Byen huser også Paintball Deluxe, hvor man kan spille paintball som et hold. Sidst men ikke mindst kan man tage i High Park Sønderjylland. Her kan man opleve en ganske anderledes tur gennem skoven. Den foregår nemlig oppe i toppen af træerne. Aabenraa er derfor et godt sted at besøge, hvis man vil have masser af forskellige oplevelser inden for underholdning og aktiviteter. 

En by med søfartshistorie

Aabenraa er en søfartsby med historie. Byen har et kunstmuseum på Brundlund Slot, der er fokuseret på kunst skabt af sønderjyske kunstnere. Derudover kan du besøge Frøslevlejren, hvor anden verdenskrig bliver fortalt i form af et museum. Aabenraa Museum er også et interessant sted at besøge – her kan du blandt andet se en samling af skibsportrætter, skibsmodeller, flaskeskibe og oversøiske ting. Museet er beliggende midt i Aabenraa by, og det er derfor nemt at komme dertil fra alle dele af byen.