Oplev skøn natur i Herlevs bybillede

Herlev er en bydel i Storkøbenhavn beliggende ca. 11 kilometer nordvest for Københavns Centrum. Byen har mange kvaliteter heriblandt dens naturskønne områder der bryder med bybilledet. I byens nord har Herlev nogle store sammenhængende naturarealer at finde, bl.a. ved Smør- og Fedtmosen og Kildegården. I dette bakkede landskab findes små søer og vandhuller mellem økologisk dyrkede marker. Her kan man gå helt ned til Herlevs største sø, Smørmosen, hvilket er et idealt sted at tage tæppet med og nyde et glas vin og en bid mad. Det øvrige åbne land byder på småskove, vandløb, stier og golfbanelandskab. Naturområderne Sømosen i vest og Kagsmosen i sydøst udgør sammen med byens parker og skønne, grønne oaser i byrummet. For viden om Herlev læs mere her.

Prøv Herlevs indendørs racerbane

Elsker man fart og konkurrence er Power Racing et besøg værd. Dette er Danmarks eneste elektriske gokart center. Deres indendørs bane er hypermoderne med en professionel anlagt bane og er belagt med rigtig asfalt, så det er ligesom at køre på en rigtig racerbane. Banen er ca. 300 meter lang og byder på hurtige og udfordrende sving og der kan være op til 12 gokarts på banen ad gangen. Cecilie’s i Herlev er også værd at tage til hvis man er til sjove aktiviteter. Cecilie’s indeholder minigolf, café og 12 bowlingebaner med hver deres loungeområde.

Tag familien med i legeland

Til børnefamilien kan Herlev by byde på hele to store legeland. Leos Legeland er Nordens største og mest besøgte legelandskæde. Det er et gigantisk legeland der har åbent hele året rundt. Derudover indeholder byen et legeland ved navn Happy Legeland som også er populært blandt børnefamilier. Dette er også et indendørs legeland hvor man finder aktiviteter som trampoliner, sjove skydeborge, lego-areal, fodbold arena, rutchebaner, ballon-areal og meget mere.