Passepartoutramme til at beskytte dine billeder

Leder du efter en passepartoutramme til at beskytte dine billeder eller kunstværker? Så kig ikke længere end til Grafical.dk! Vi har et bredt udvalg af passepartoutrammer i forskellige farver og størrelser, alt sammen til gode priser. Uanset om du har brug for en passepartoutskærer eller bare selve rammen, så har vi styr på det. Så vent ikke længere, shop i dag og find den perfekte passepartoutramme. Besøg hjemmesiden her online, og se det store udvalg.

Passepartout er en type indramning

Passepartout er en type indramning, der består af et tyndt ark papir, bomuld eller lignende materiale, der er indsat i en billedramme mellem rammeglasset og motivet. Passepartoutrammen har et eller flere udskårne huller, hvor motivet kan ses igennem. Indramning med passepartout er en af de tidligste former for billedpræsentation, som vi kender til. Indramning med passepartout-karton giver mange muligheder for at forbedre præsentationen og virkningen af dit billede. Desuden berører billedet ikke direkte glasset, når det indrammes med en passepartoutramme.

Passepartout-rammer er et super flot og billigt

Passepartout-rammer er et super flot og billigt alternativ til almindelige billedrammer. Passepartout rammer er lavet af karton, hvor du kan vælge mellem flere gramvægte, alt efter det ønskede slutresultat. Jo tykkere karton, jo mere vil det give en slags 3D-effekt, hvor kanten kan ses mod billedet. Ramme passepartout findes i et hav af størrelser. Disse omfatter A3, A4, A5 og A6. På denne side kan du se passepartout på mål. Hvis du er på udkig efter smarte hobbyprojekter som billedramme passepartout, så skal du tilmelde dig Grafical.dk’s nyhedsbrev. Du vil altid få besked med de billigste priser på passepartout, så du kan få de bedste tilbud. Som førstegangstilmeldt modtager du endda en bonuskode til 10% rabat på alle varer i passepartout, som ikke allerede er nedsat. Så sørg for at tilmelde dig i dag og få de bedste priser.