Plus size tøj til dig

Kæmper du også med at finde det rigtige tøj til netop din pasform? Det har længe været svært, at finde tøj til store kvinder der følger med tidens trends og som i stedet for at skjule kroppens former, passer den. Det får du her! Hos NANNA XL finder du et stort udvalg af plus size tøj til kvinder, der hverken går på kompromis med tøjstil, kvalitet eller pasform. Her er tidens mode, pasform og komfort i højsædet – du finder tøj til store kvinder der følger modens gang samt er udarbejdet af lækkert materiale. Her er bekvemmelighed i fokus, ikke kun kvalitetsmæssigt, men også i form af at finde det rette fit. Vi har derfor en størrelsesguide til vores størrelser, som indeholder en vejledning til hvordan du måler din størrelse. Så er du sikker på, at tøjet kommer hjem i lige netop det fit som du ønsker. Plus size tøj skal ikke gemme dine former væk, men netop passe til din krop og fremhæve de former du er stolt af!

Stort udvalg af plus size tøj

Er du på udkig efter det helt rette outfit i din størrelse og smag? Så er du kommet til det rette sted. Hos NANNA XL kan du shoppe alt fra bukser, bluser, cardigans, jakker, kjoler og meget meget mere i plus size størrelser. Så det kommer bare an på hvad DU er på udkig efter til din garderobe. Du kan shoppe mange forskellige plus size mærker som blandt andet Zizzi, Blue Daisy, Zhenzi og mange andre. Det store udvalg af mærker gør, at du kan finde lige præcis det der matcher din personlige tøjsmag. Det er ikke kun vigtigt, at der findes tøj til enhver smag, men også at priserne er noget alle kan være med på. Hos NANNA XL finder du tøj til gode priser og der findes forskellige prislejre, så enhver kan shoppe noget nyt til skabet. Det er ikke dyrt at genopfriske klædeskabet med noget nyt og spændende modetøj!

Plus size tøj til enhver lejlighed!

Gå på opdagelse i de mange kategorier og find tøj til enhver lejlighed. Om det er hverdagstøj, et formelt outfit til en dag på kontoret, nattøj til hjemmebrug, trænningstøj til fitnesscentret eller det helt fine festtøj du er på udkig efter, så har NANNA XL det. Du kan blot søge i de kategorier du er interesseret i og finde lige netop de outfits du står og mangler. Find din indre shopper frem og kom i gang!