Regntøj til børn med masser af muligheder

Inden du køber regntøj til dit barn, er det derfor vigtigt at tænke over, hvad dit barns behov er. Hvis dit barn f.eks. har tendens til nemt at få det varmt, så er regntøj af polyester måske en bedre løsning. Hvis dit barn derimod skal tilbringe meget tid udenfor i regnvejr, er pu-regntøj måske en bedre løsning, når du skal købe regntøj til børn. Når det gælder regntøj til børn, er der nogle få ting, du skal overveje. For det første skal du tænke på, om dit barn vil tilbringe meget tid udenfor i regnvejr. Hvis det er tilfældet, skal du sørge for, at de har en regnjakke eller -dragt af høj kvalitet, der holder dem tørre og behagelige. Polyester er et godt valg for regntøj til børn, der er aktive, da det er mere åndbart og ikke får dem til at svede for meget.

Overvej seler til regntøj til børn

Hvis dit barn konstant kravler eller tumler rundt, kan regntøj med seler være yderst nyttigt. Det skyldes, at der er en større del, som regntøjet dækker, selv om jakken glider en smule op. Hvis dit barn konstant kravler, kan det også være lettere for barnet at holde regntøjet oppe. På den måde undgår du at få et gennemblødt barn eller en gumle. Til meget små børn eller babyer anbefaler vi dog en regntøjsdragt. For det første er det super praktisk, da regnen ikke trænger ind nogen steder. For det andet ser det bare sødt ud, når dit lille kuld kommer gående i en regntøjsdragt.

Alt i alt har begge muligheder deres fordele, og det afhænger virkelig af, hvad du og dit barn foretrækker, når der skal vælges regntøj til børn.

Regntøj til børn der springer i vandpytter

Hos House of Kids finder du både foret regntøj til børn, regntøj med fleece og termoregntøj til børn. Regntøj med et ekstra lag varme, hvad enten det er foring, fleece eller thermo, kan være en god idé til de meget kolde dage, hvor det regner meget. Regntøj er bedre til at holde vand ude end en flyverdragt, så hvis det er meget koldt, kan du også give dit barn et sæt termotøj under det allerede forede regntøj. Dette vil holde dit barn både varmt og tørt, når regnen falder, og så kan pytspringning være guldmedaljen, når du har fundet det rigtige regntøj til børn.