Sådan får du et sundt forhold med børn i billedet

Mange ting ændrer sig, når man får børn i et forhold. Det er dog vigtigt, at man fortsætter med at pleje sit forhold, og ikke glemmer hinanden, hvis man får børn. Det ses mange steder, at børnene kommer i fokus, og forældrene derfor ikke plejer forholdet med hinanden. Det resulterer ofte i, at de går fra hinanden eller bliver skilt. Vi har derfor fundet nogle konkrete tips til, hvordan du kan få et sundt forhold, selvom der er børn i billedet.

Giv hinanden plads

Først og fremmest, så er det vigtigt, at I giver hinanden plads. Det kan være ved at lade den anden part dyrke en hobby, tage en bytur, eller noget tredje. Her skal I være gode til at kommunikere, så I kan hjælpe med børnepasning, hvis den anden skal noget.

Det er også vigtigt, at I ikke bliver uvenner med hinanden her. Det kan ofte ske, hvis den ene er god til at planlægge for mange ting, og den anden ikke planlægger for meget. Sørg derfor for at snakke sammen om det løbende.

Forkæl hinanden

Ud over at give hinanden plads, så er det en god idé at pleje forholdet ved at forkæle hinanden. Giv den anden part en lille gave, eller noget andet, som du ved de vil sætte pris på. Det kan være i form af gaver, oplevelser, eller noget tredje.

For inspiration til, hvad du kan give din mand, så kan du besøge mandeportalen.dk. Dette er en hjemmeside målrettet mænd, som du med garanti vil kunne finde inspiration på.

Tag på weekendtur sammen

For at sørge for, at der ikke går for meget hverdag i forholdet, så er det en god idé at tage på weekendture sammen. Det giver jer tid og ro til at være intime, og nyde hinandens selskab, uden I er omringet af legetøj og børnegråd.

Når I tager på weekendtur, så sørg for at planlægge noget i begge synes er hyggeligt. Det fungerer ikke, hvis den ene part ikke gider spaophold, men det er det I laver hver gang. Snak derfor sammen om det, og overrask evt. hinanden med en friweekend uden børn, helt uden den anden part ved noget om det.

Konklusion

For at få et sundt forhold med børn i billedet, så er det vigtigt, at I kommunikerer, og at I bruger tid sammen. En tid der skal bruges sammen uden børnene er der, så I kan være intime, og nyde hinandens selskab.