Sådan får du en god fest

Det er snart tid til en stor dag i dit liv. Måske skal du holde bryllup, barnedåb, konfirmation, firmafest eller en stor fødselsdag? Uanset hvilken festlig begivenhed du skal holde, er der mange forberedelser, som du skal have styr på. Det kan derfor være en rigtig god idé, at du laver en lille tjekliste til dig selv, så du er sikker på, at du har styr på det hele. 

Send invitationer i god tid

Når du inviterer til fest, er det vigtigt, at du får inviteret alle dine kære gæster i god tid, så du er sikker på, at flest mulige kan deltage. Hvis du holder en stor fest, kan det være lidt sjovt, at du får lavet fysiske invitationer i stedet for den klassiske Facebook begivenhed.

Indbydende borde

Det er vigtigt, at du har et flot bord, når du skal holde en fest. Selve bordopdækningen er essentiel, da alle dine gæster ser bordene. Start derfor med at finde nogle duge, som matcher den stemning, som du ønsker at skabe til festen. Dernæst skal du tænke over, om du har nogle flotte blomster eller bordopsatser i midten af bordene, som kan give lidt højde til bordet. Derudover kan det være en god idé, at du bruger bordkort. Der findes mange spændende typer af bordkort, som også kan være med til at gøre bordet indbydende. Få inspiration til bordkort her, så du slipper for et kedeligt hvidt stykke papir med navne på. 

Den dejlige mad  

Sørg også for at vælge noget mad, som gør, at du kan slappe lidt mere af på selve dagen for festen. Du skal derfor overveje, om du ønsker at købe noget mad, hvor der er servering på, eller hvor du selv skal varme og skære meget af maden. Dette er en smagssag og afhænger også ofte af antallet af gæster.