Annonce-banner

26. maj 2021

Sådan får du lidt mere ud af din have

Udnytter du din haves fulde potentiale, og får du brugt den, som du ønsker? Hvis ikke, er der heldigvis mange ting, du selv kan gøre, hvis du vil have mere ud af din have. Du kan med fordel læse med videre, hvis du vil vide mere om, hvordan du gør. I denne artikel får du nemlig hele 3 gode idéer til, hvordan du kan bringe din have til nye højder.

Etablér en hyggekrog til kreative stunder

Er du kreativt anlagt? Så kan du etablere en hyggekrog i haven, hvor du kan bruge tid på diverse aktiviteter, når det er godt vejr. Det kan eksempelvis være, at du godt kan lide at fifle med strikketøj, dykke ned i en god bog eller bruge tid på andre fordybende og kreative aktiviteter. Til din hyggekrog får du brug for et par komfortable havemøbler, et bord og eventuelt en Glatz Fortello parasol til at skærme af med, når solen bliver for skarp.

Indret en køkkenhave

Har du en stor have med masser af plads, men ved du ikke, hvad du skal bruge al pladsen til? Så kan du med fordel indrette en køkkenhave med diverse krydderurter, grøntsager og lignende. Det er en glimrende måde at udnytte din have på – særligt hvis du har grønne fingre, og godt kan lide at bruge tid i haven.

Glem ikke at opsætte belysning i haven

Har du endnu ikke noget belysning i eller omkring din have? Det kan være svært at nyde og få noget ud af en have, du ikke kan se. Derfor er det en rigtig god idé at opsætte eksempelvis lanterner, lyskæder, spots eller fakler, så du kan få det maksimale ud af din have – selv når mørket har lagt sig. Med den rette belysning i haven kan du skabe en utrolig hyggelig atmosfære.