Annonce-banner

23. juli 2021

Sådan finder du den rigtige vaskeriløsning

Hvis du står for at indrette et vaskerum i en boligforening, virksomhed, institution el.lign., så er der forskellige ting, der er gode at overveje undervejs. En vaskeriløsning er rigtig praktisk i mange tilfælde, hvis der enten er behov for at vaske meget til daglig, eller der ikke er plads til individuelle vaskesøjler i en række lejeboliger f.eks.

Men hvordan finder du den rigtige vaskeriløsning?

Find en løsning der passer til dit byggeri

Der er stor forskel på at vælge vaskeriløsning til en institution og til en stor boligforening f.eks. Derfor er du nødt til at overveje, hvad der egentlig passer bedst til den slags byggeri, som du vælger vaskeriløsning til. Det handler bl.a. om, hvor mange vaskemaskiner og tørretumbler, der er brug for, men også hvilke slags maskiner der fungerer bedst.

Der findes f.eks. særlige moppevaskemaskiner, som passer særligt godt til at vaske mopper.

Hos Nortec finder du flere forskellige vaskeriløsninger.

Vælg en løsning der hænger sammen økonomisk

Når du vælger vaskeriløsning, så er det også nødvendigt, at du vælger en, der hænger sammen økonomisk. Det er nemlig en mulighed både at købe og leje vaskeriløsninger. Der er fordele og ulemper ved begge dele, så det kommer an på flere faktorer.

Nogle gange giver det bedst mening at leje en vaskeriløsning, mens det andre gange giver bedre mening at etablere et helt nyt vaskeri og betale for det. Du er derfor også nødt til at tænke økonomi ind i det, når du vælger vaskeriløsning.

Søg professionel rådgivning

Når du er i tvivl om, hvilken løsning der er bedst for dig, så er det altid en god idé at søge noget professionel rådgivning. Hvis du får hjælp af nogen, der til daglig forhandler vaskeriløsninger, finder du hurtigt ud af, hvilken løsning der egentlig er bedst for dig ved at spørge.