Sådan kan du lave dine egne smykker

Smykker kan være dyre og måske kan du ikke finde noget, som lige falder i din smag. Eller måske leder du bare efter en ny og spændende hobby. Uanset hvad grunden måtte være, kan du få masser af hygge ud af at lave dine egne smykker. I denne oversigt får du indblik i nogle af fordelene og mulighederne ved at lave dine egne smykker.

Hvad har jeg brug for?

Det gode ved lav-selv-smykker er, at det ikke kræver meget udstyr. Du skal altså ikke lægge masser af penge i værktøj og materialer før du kan komme i gang. Du skal blot anskaffe dig de ting, som skal ende ud som et smykke. Dette afhænger af hvad du gerne vil lave. Hvis målet er armbånd eller halskæder, kan det f.eks. være perler, som er et almindeligt materiale indenfor lav-selv-smykker. Derudover er der også et væld af vedhæng i forskellige former og materialer.

Hvad kan jeg lave?

Der er næsten ingen grænser, når det kommer til at lave dine egne smykker. Du kan lave både armbånd, halskæder, ringe – både til fingre og til ørene. Derudover har du et væld af materialer at vælge imellem – perler i sten, glas, plastic, metal og meget, meget mere. Du kan også skippe perlerne og arbejde med andre materialer som snore, tråde eller læder. Det gode ved lav-selv-smykker er, at du altid kan lave noget nyt, når inspirationen rammer dig, eller ændre på de smykker som du allerede har lavet.

Masser af hyggeligt samvær og gode gaver

Denne hobby inviterer til masser af sjove timer, ikke bare for dig selv, men også for andre. Det er en skøn hobby at have sammen med børnene, da de selv kan bestemme, hvad de gerne vil lave. Så hvis du leder efter en god aktivitet at have med børnene, så er lav-selv-smykker garanteret noget for jer.